FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali susține că a primit o ofertă uriașă pentru Ianis Stoica! Ce le-a răspuns „tunarilor”

Ianis Stoica
Ianis Stoica

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 20:25 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 22:18

Gigi Becali a comentat interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica (18 ani), noua „perlă” a celor de la FCSB.

După ce jurnaliștii britanici de la The Sun au anunțat că „tunarii” sunt pe urmele tânărului atacant, patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a dezvăluit că a primit deja o ofertă impresionantă pentru Stoica, de la Arsenal.

Trădare după modelul Dennis Man » Anamaria Prodan, notificată de „perla” de la FCSB că vrea să rupă contractul! Amenință din nou cu procesul
FCSB
Trădare după modelul Dennis Man » Anamaria Prodan, notificată de „perla” de la FCSB că vrea să rupă contractul! Amenință din nou cu procesul

„Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. ofertă) pe Ianis Stoica. Şi eu vreau 10 milioane plus 20%”, a declarat Becali potrivit as.ro.

Și eu cred că voi lua bani mulți, profilul lui e de nouar, toți mi-au spus, și MM, și antrenorii, chiar și Edi. M-am bucurat că e nouar, că de nouar duce lipsă lumea asta. E puternic, are fizic, e înalt, are forță, apare și în fața porții, e inteligent, zici că are 23 de ani
- Gigi Becali despre Ianis Stoica

Ianis Stoica vrea să o „trădeze” pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan i-a făcut reclamă lui Ianis Stoica în ultimele săptămâni, în mai multe apariții în presa europeană. De acest lucru poate profita, din nou, Giovanni Becali. Fotbalistul a trimis deja o notificare către Anamaria Prodan pentru ruperea contractului de reprezentare. 

Tânărul atacant și-a manifestat dorința de a fi reprezentat de firma lui Giovanni, iar asta va duce la un nou conflict. Anamaria Prodan îl amenință cu un proces, la fel ca în cazul lui Dennis Man. Impresara amenință că printr-un litigiu deschis la FRF poate obține suspendarea fotbalistului.

Dacă îl pierde și pe Ianis Stoica, Anamaria Prodan va rămâne cu un singur jucător important la FCSB, fundașul central Iulian Cristea. Impresara mai are înțelegeri, printre alții, cu Nicolae Stanciu.

VIDEO. Ianis Stoica, decisiv în FCSB - Botoșani și sincer la interviuri

FCSB a revenit pe final și a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 3-1. Introdus în minutul 69, în locul lui Cordea, Ianis Stoica a marcat golul de 2-1, în minutul 86, dintr-o pasă ideală a lui Budescu.

„Jocul are 90 de minute, nu trebuie să te relaxezi nicio clipă. Visam la acest lucru, dau 100% la antrenamente, mă pregătesc foarte bine. Vreau să îmi ajut echipa. E important ca cei care intră de pe bancă să o facă bine. Eu am fost la lotul național, nu am fost aici când s-a schimbat antrenorul. 

Dar suntem jucători profesioniști și trebuie să ne facem treaba indiferent de clauze, de antrenori. Țelul meu este să ajung la 10 goluri până la intrarea în play-off”, a spus Ianis Stoica, după FCSB - FC Botoșani, scor 3-1.

Citește alte știri din Liga 1:

Tudorel Stoica îl pune la colț pe Duckadam: „Să nu uite că trăiește datorită armatei! Băieții deștepți ling și unde au scuipat”

„Preferatul lui Becali” despre momentul care i-a încheiat cariera la FCSB: „M-a băgat pe teren și am fost scos după 20-30 de minute”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
remarque
remarque  •  26 Noiembrie 2021, 10:57
Postat de chronic_6_0 pe 26 Noiembrie 2021, 10:17

Asa ai zis si de Man, Stanciu, Morutan, Chiriches, Gardos, nu? Si dupa ai plans in pumni. Doar Craiova ce a mai vandut, in resti toata liga 1 e 0 barat. Straini de 100 de ani, si locul 4 in Europa, au facut tara de ras. Am chiar ma bucur ca a schimbat uefa regula, trebuiau inca 6 meciuri sa radem de cfr

dar meciurile cu Karagandy, Lokomotivi si Kups cum trebuie sa le privim? Dar faptul ca echipa de batrani a franelor iti dau 4-1 fara drept de apel si castiga 4 titluri consecutiv? Or fi franele depasite de situatie, dar FCSB si PSDU cum sunt? Care e alternativa? Povestile ofensive ale lui Radoi si Gigi? Ca microbist, ce satisfactie pot trai prin faptul ca FCSB, PSDU sau Cacademia Ovidiu vinde un tanar jucator in afara si atata tot? Imi ofera Man ceva? Morutan? Cicaldau? Mihaila? Ianis? Dragus? Pai o echipa cu astia in teren nu e sigur ca bat batranii franelor. Nu ma intereseaza deloc cati bani face cutare. Povestile cu "sa crestem tineri si sa-i vindem" nu ma intereseaza. Nu ma intereseaza rezultate la copii si juniori. Ma intereseaza sa vad fotbal si rezultate la seniori. Desigur, fiecare cu ale lui. O sa-mi scot palaria in fata unui proiect cu tineri romani, batrani romani, mercenari straini, pensionari speciali, sau orice echipa de la noi care produce rezultate in Europa. Inteleg aversiunea unora fata de frane. Doar ca astept rezultate. Simulari a la Tase, Popescu sau Cretu nu tin loc de rezultate.

chronic_6_0
chronic_6_0  •  26 Noiembrie 2021, 10:17
Postat de reteleanu pe 25 Noiembrie 2021, 21:38

e bun. stilul viorel moldovan, lineker, gerd muller. nu foarte inalt, da fortos si iute, infipt la gol. dar atentie, asta ca stil, dar ca valoare...pai el n-a dat goluri decat in campionatul romaniei. sa ceri 10 mil. pe el e fantezie erotica.

Asa ai zis si de Man, Stanciu, Morutan, Chiriches, Gardos, nu? Si dupa ai plans in pumni. Doar Craiova ce a mai vandut, in resti toata liga 1 e 0 barat. Straini de 100 de ani, si locul 4 in Europa, au facut tara de ras. Am chiar ma bucur ca a schimbat uefa regula, trebuiau inca 6 meciuri sa radem de cfr

remarque
remarque  •  26 Noiembrie 2021, 10:07

Nu-s fanul lui Gigi si nici al FCSB-ului. Al Prodancai nici atat. Dar nu pot sa nu remarc ca Gigi vinde cel mai bine din Romania si ca mai are jucatori cu potential comercial in lot. Se cauta atacanti in Europa si in fotbal ca si in viata e valabila zicala: "cand nu ai o gaina, un gugustiuc poate fi gaina". Oricum impresarii Giovani si Victor Becali sunt mai capabili de "invarteli" decat Prodanca. Prodanca l-a promovat in presa? Azi maine o sa se laude ca l-a promovat pe FB, Instagram si Snapchat. Sau pe Tik-Tok. In principiu orice contract poate fi reziliat, jucatorul ii poate reprosa Prodancai ca nu i-a adus nici o oferta concreta si pa. Ca sa zic asa....branza e pe bani.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează