FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Preferatul lui Becali” despre momentul care i-a încheiat cariera la FCSB: „M-a băgat pe teren și am fost scos după 20-30 de minute”

Alexandru Buziuc în tricoul celor de la FCSB
Foto: Imago
Alexandru Buziuc în tricoul celor de la FCSB Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 19:05 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 20:05

Alexandru Buziuc (27 de ani), actualul atacant al celor de la Mioveni, a vorbit despre momentele dificile pe care le-a petrecut la fosta sa echipă, FCSB, din cauza patronului Gigi Becali.

E român și îmi place mie. Voi râdeți, dar îmi place mie de el. Râdeți că nu are nume, dar așa îmi place. Buziuc e pariul meu. Oamenii din club mi-au spus să nu-l aduc, că nu e suficient de bun, dar așa pariez eu, că Buziuc e atacantul pe care-l căutăm!”, spunea Gigi Becali în vara lui 2020, când îl aducea pe Buziuc de la Academica Clinceni.

Atacantul nu a confirmat și a părăsit echipa în vară, după ce roș-albaștrii au decis să nu-i mai prelungească contractul.

Showtime! „Șocul” CSU Craiova - FCSB se anunță drept un veritabil regal ofensiv
CSU CRAIOVA - FCSB
Showtime! „Șocul” CSU Craiova - FCSB se anunță drept un veritabil regal ofensiv

La 6 luni distanță de plecarea de la FCSB, Buziuc a dezvăluit momentul în care a suportat cea mai mare umilință din partea patronului și cum a reușit să treacă peste.

„Singura discuție (n.r.- cu Gigi Becali) a fost când am semnat contractul. Am sunat pe cineva de acolo, mi l-a dat la telefon, am discutat un minut-două și atât. Totul s-a rupt după evoluția slabă cu Chindia, când m-a băgat pe teren și am fost scos după 20-30 de minute. 

E foarte greu de descris ce am simțit. Am fost foarte supărat, pe mine, pe ce s-a întâmplat, că nu mi-a ieșit jocul, că am fost schimbat. S-a terminat meciul, toată lumea a venit la mine și m-a încurajat, m-au ajutat foarte mult mesajele colegilor”, a declarat Buziuc potrivit digisport.ro.

Întrebat dacă ar fi preferat să vorbească cu Gigi Becali după incident, Buziuc a răspuns: „Nu cred, atunci, la nervi, erau alte discuții, probabil pe un ton nepotrivit. Am ajuns seara acasă, am fost foarte supărat, am stat 5-10 minute în mașină până să intru în casă, dar am stat câteva zile cu familia și m-am liniștit”.

2goluri și o pasă de gol are Buziuc în 25 de meciuri jucate pentru FCSB

FCSB - Chindia 1-0, meciul la care se referă Alex Buziuc

Momentul se petrecea în februarie 2021, la un meci FCSB - Chindia, 1-0, disputat pe Arena Națională. Buziuc a fost introdus la pauza meciului, dar nu a apucat finalul pe teren, fiind schimbat în minutul 79 cu Ante Vukusic, cel mai probabil la indicația finanțatorului Gigi Becali, același om care a insistat pentru aducerea sa în august 2020.

Înainte de FCSB, Buziuc evoluase doar în cluburi mici: FC Vaslui, Rapid Suceava, Gaz Metan, Clinceni. Cu FCSB scris pe legitimație și în CV, statutul său s-ar fi putut schimba cu mult în bine și i-ar fi sporit cota în perspectiva unor transferuri viitoare. Randamentul din clubul lui Becali nu l-a ajutat însă în acest sens.

Citește alte știri din Liga 1:

Dinamo vrea să joace pe un stadion nou din București: „Avem actele pregătite”

Florin Tănase o scoate pe CS Universitatea Craiova din lupta pentru titlu: „Dacă pierd, nu vor mai avea nicio șansă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  26 Noiembrie 2021, 21:34

Valoare adevarata a oricarui fecesebist este cam de Mioveni-Voluntari-Clinceni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează