FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI

Vrea să-și ia revanșa după ce a trăit la FCSB: „M-a deranjat foarte tare. Știe toată lumea cine a făcut schimbarea”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 13:20 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 13:45

Alexandru Buziuc (27 de ani) le-a pus gând rău foștilor colegi de la FCSB, înainte de meciul cu CS Mioveni.

  • FCSB - CS Mioveni se joacă sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe Prima, LookSport+, DigiSport și TV Telekom Sport

După ce a petrecut un an la FCSB, unde nu a avut prea multe șanse de a juca, Buziuc a ajuns la CS Mioveni, iar atacantul vrea să marcheze în această seară în poarta roș-albaștrilor pentru a se revanșa.

Buziuc vrea revanșa înainte de FCSB – CS Mioveni: „M-a deranjat foarte tare. Știe toată lumea cine a făcut schimbarea”

„Ținând cont că o să joc contra lor, o să fie special pentru mine și o să mă motiveze suplimentar, dar asta e tot. Nu intru cu gândul să îmi iau revanșa sau să plătesc polițe, pentru că acolo era o situație diferită față de ce e acum la FCSB. Eram conștient cum stau lucrurile și am plecat împăcat de acolo. Nu port pică nimănui pentru tot ce s-a întâmplat.

Cel mai greu moment? Cred că la meciul cu Chindia Târgoviște când am intrat la pauză și am fost schimbat în minutul 79, după o jumătate de oră. Nu știu dacă a fost o nedreptate, pentru că am făcut un meci foarte slab. A fost unul dintre cele mai slabe meciuri ale mele și nu am înțeles nici eu de ce nu mi-a ieșit chiar nimic.

Probabil aveam nevoie de mai multe minute, dar așa a fost atunci decizia. Într-adevăr m-a deranjat foarte tare și am fost foarte supărat! Foarte tare! Dar a trecut. Am discutat și cu colegii după și apoi mi-am revenit. Știe toată lumea cine a făcut schimbarea. Nu e problemă, dar nu pot să zic că m-a deranjat asta neapărat. 

Și dacă venea schimbarea din partea antrenorului tot eram supărat și deranjat că am intrat și nu am jucat nici treizeci de minute și am fost schimbat. Nu avea cum să îmi pice bine oricum”, a spus Buziuc la Fanatik.

2 goluriîn 10 meciuri în Liga 1 are Buziuc la CS Moveni

Alexandru Buziuc, sezon slab la FCSB

În sezonul 2020/2021, randamentul lui Buziuc a fost foarte slab. Atacantul central a adunat 25 de meciuri și doar două goluri la FCSB, fiind de multe ori trimis în Liga 3, la „satelit”.

Alexandru Buziuc a trecut prin mai multe momente umilitoare la FCSB. Un reper important a avut loc în februarie 2021. Buziuc a fost introdus pe teren la pauza meciului FCSB - Chindia, scor 1-0, dar nu a prins finalul jocului de pe „Arena Națională”. 

În minutul 78, Buziuc a fost înlocuit cu Ante Vukusic, cel mai probabil la indicația finanțatorului Gigi Becali, același om care a insistat pentru aducerea sa în august 2020.

Înainte de FCSB, Buziuc evoluase doar în cluburi mici: FC Vaslui, Rapid Suceava, Gaz Metan, Clinceni. Cu FCSB scris pe legitimație și în CV, statutul său s-ar fi putut schimba cu mult în bine și i-ar fi sporit cota în perspectiva unor transferuri viitoare. Randamentul din clubul lui Becali nu l-a ajutat însă în acest sens. 

Citește și: 

CCA l-a delegat la FCSB - CS Mioveni pe „inamicul” lui Gigi Becali: „Un kamikaze, e teleghidat”

Două cazuri noi de COVID-19 la FCSB » Vicecampioana rămâne cu doar 13 fotbaliști apți de joc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
florar
florar  •  16 Octombrie 2021, 15:34

FCSB a adus trei jucători în această vară. Niciunul nu a convins atât de mult încât să prindă un meci întreg. Ilie Dumitrescu l-a criticat dur la Marius Briceag, iar Helmut Duckadam a pus tunurile pe Alexandru Buziuc. Fostul director de imagine al FCSB spune că atacantul nu are valoare să joace în echipa lui Toni Petrea.

florar
florar  •  16 Octombrie 2021, 15:34

„Poate să fie orice, dar nu vârf de careu! Un atacant de Liga 1 nu are voie să rateze într-o astfel de situație. Cred că s-a lămurit și patronul Stelei că Buziuc nu e o soluție în centrul atacului”, a afirmat comentatorul Emil Grădinescu în direct la Telekom Sport.Fostul antrenor al lui Dinamo s-a declarat surprins de transferul fostului atacant de la Clinceni, despre care spune că nu are valoare de FCSB. „Nu înţeleg cum poţi să ajungi la maniera de a-l aduce şi am spus asta de la început. Îmi aduc aminte de Buziuc, care a avut o perioadă când s-a descurcat la Gaz Metan. Doar aşa, dacă a fost o lună plină sau deochi unde se iau deciziile de a-l aduce la Steaua. Face parte din categoria foarte interesantă de atacanţi care nu ajung la finalizare", a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport

aress123
aress123  •  16 Octombrie 2021, 15:03

In titlu ""Vrea să-și ia revanșa după ce a trăit la FCSB""...in articol ""Nu intru cu gândul să îmi iau revanșa sau să plătesc polițe"" Profesionalism, nu gluma.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează