FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CCA l-a delegat la FCSB - CS Mioveni pe „inamicul” lui Gigi Becali: „Un kamikaze, e teleghidat”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 14:35 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 14:54

Marcel Bîrsan (39 de ani) a fost delegat de CCA să conducă meciul dintre FCSB și CS Mioveni, care contează pentru etapa 12 a Ligii 1. De-a lungul timpului, Bîrsan a fost criticat dur de Gigi Becali, patronul vicecampioanei.

  • FCSB - CS Mioveni se joacă sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 20:30.

Marcel Bîrsan, delegat la FCSB - CS Mioveni 

Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat brigada de arbitri care va conduce meciul de la Buzău dintre FCSB și CS Mioveni. „Centralul” Marcel Bîrsan va fi ajutat de asistenții Valentin Avram și Marius Cristian Marchidanu, în vreme ce arbitru de rezervă va fi Marian Barbu, iar observator Corneliu Fecioru.

Marcel Bîrsan este un arbitru care de-a lungul timpului a provocat mai multe reacții dure din partea lui Gigi Becali, patronul de la FCSB

CCA l-a delegat la FCSB - CS Mioveni pe „inamicul” lui Gigi Becali: „Un kamikaze, e teleghidat”
Marcel Bîrsan // foto: Imago Images

Gigi Becali l-a criticat dur pe Marcel Bîrsan 

În iulie 2020, după un derby cu FCSB câștigat de CSU Craiova, scor 2-1, Becali i-a reproșat lui Bîrsan mai multe decizii: 

„Dacă îl vezi pe Bîrsan arbitru... Nu vreau să mai jignesc, dar pune, mă, un arbitru bun. Ei nu-l știu pe Bîrsan? Nu-l văd? Eu nu cred că vorbește, nu cred că are atâta stăpânire ca să fie arbitru. Nu vreau să fac păcat, dar nu se poate! Cred că cel care îl deleagă pe Bîrsan se uită la istoria lui”.

Nouă luni mai târziu, în aprilie 2021, Becali a răbufnit la adresa arbitrajului lui Marcel Bîrsan de la un meci dintre CFR Cluj și Dinamo, scor final 1-0, în care „câinii roșii” au avut doi jucători eliminați: „I-am zis lui Mihai (n.r. - Mihai Stoica) că «l-a dat afară la mișto pe Anton, iar dacă nu o să dea gol, o să îl dea afară și pe Bejan, care avea galben». I-am zis că nu mă mai uit. «Dacă nu dau gol, bagă Bîrsan mingea în poartă». 

Le-a dat doi oameni afară, nu mai aveau nevoie de 11 metri. Păi, ia dă-le doi oameni afară celor care joacă cu mine și nu mai am nevoie de 11 metri. E clar că e de undeva, teleghidat. Kovacs ne-a furat cu CFR, după aia a vrut să ne mai pârlească o dată cu Viitorul. O să vedeți că pe Bîrsan îl mai dă o dată cu CFR. Pe Bîrsan l-au trimis că e kamikaze”.

În mai 2021, după ce CCA l-a delegat pe Bîrsan la un meci al FCSB-ului cu Sepsi, Gigi Becali și-a mai temperat discursul: „Bîrsan a greșit împotriva noastră. Dar nu pot să spun că nu e un om corect. Nu e un hoț, e om cuminte. Vom vedea dacă are valoare”.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Operat din nou! Calvarul jucătorului de la FCSB continuă: „Încă un hop”

Crăciunescu n-a mai răbdat, după ce a văzut declarațiile lui Rednic: „Hai, mă, ne lași? Cum să spui asta?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  15 Octombrie 2021, 21:35

Cata nerusinare pe fcsb-isti!!!Chipurile ala ar fi adversarul cooperativei-cand TOTI nici nu misca in fatza lor!

c23665
c23665  •  15 Octombrie 2021, 17:04
Postat de ertyuiop pe 15 Octombrie 2021, 15:17

Oricum si campionatul asta e pierdut de Steaua, delegarile la misto sunt facute doar sa0i mai dea peste nas, in final rezultatul e cek meritat!

Dar FC FKSB mai are sanse?!

c23665
c23665  •  15 Octombrie 2021, 17:03

Gigistul Barsan... inamicul lui Gigi?!? Să mori de râs!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează