FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, ironii la la adresa suporterilor după scrisoarea primită: „Aşa şi eu vreau să cumpăr Real Madrid”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 17:20 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 17:42

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a avut o reacție ironică la cererea de ofertă pe care a trimis-o Gheorghe Mustață, liderul galeriei.

Finanțatorul roș-albaștrilor vrea să cunoască persoana care are 10 milioane de euro și este dispusă să cumpere FCSB, și este convins că suporterii nu vor putea strânge mai mult de 100.000 de euro.

Una a zis și alta a trimis! Ce conține, de fapt, „oferta oficială” făcută de Mustață lui Gigi Becali :)
FCSB
Una a zis și alta a trimis! Ce conține, de fapt, „oferta oficială” făcută de Mustață lui Gigi Becali :)

„La mine, cine vrea să cumpere să facă ofertă şi să-mi dea contul. Cu garanţie bancară şi să aibă 10 milioane de euro în cont. Aşa şi eu vreau să cumpăr Real Madrid! Am trimis scrisoare de intenţie la Real Madrid, ca să cumpăr. Să spună numărul de cont, ca să le bag banii şi să îmi spună în ce condiţii pot să cumpăr. 

Ei (n.r. suporterii FCSB) cred că pot să strângă banii pe Facebook. Şi au făcut o scrisoare intenţie. Ei vor strânge 100.000 de euro, nu au cum să strângă 10 milioane de euro. Eu nu îi bag în seamă! Stau să citesc scrisori de intenţie aiurea? Cine vrea să cumpere să vină Mustaţă cu el în faţa mea. «Bă domnul Becali, vreau să cumpăr!» 

Băi, ia arată câţi bani ai! Dă o scrisoare de garanţie bancară că ai 10 milioane de euro. Hai să negociem acuma! Nu că dau scrisori de intenţie! Că scrisori de intenție poţi să dai miliarde”, a declarat Becali potrivit as.ro.

Gigi Becali, noi detalii despre posibila vânzare a clubului FCSB

Becali spune că fanii nu au cum să strângă 10 milioane de euro, dar are planul făcut și pentru acest scenariu. Ar lua întreg lotul și l-ar transfera la o formație de play-off, FC Voluntari, după cum a declarat în trecut. Regulamentar, finanțatorul celor de la FCSB ar profita de precedentul unirii dintre Viitorul și Farul.

„Eu vreau să mă bat la campionat. Dacă-mi vor da suma cerută, le las clubul, dar iau jucătorii, pentru că sunt ai mei. Iar eu mă duc la o echipă din play-off, pentru că vreau titlul. 

Hagi a avut dreptul și eu nu? De ce să nu mă lase? Mai ales că o să-i spun și Faci Ce Spune Becali. Am numele înregistrat la OSIM. La ce jucători am, mă bat sigur la campionat”, spunea Becali pentru digisport.ro.

VIDEO Becali anunță din nou că vinde FCSB: „Să-mi dea 10 milioane, îmi fac altă echipă”

Citește alte știri despre FCSB:

Florin Tănase o scoate pe CS Universitatea Craiova din lupta pentru titlu: „Dacă pierd, nu vor mai avea nicio șansă”

Tudorel Stoica, ironic cu FCSB: „Vrea pe Ghencea? De ce nu joacă pe Giulești, că e tot din bani publici!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
park_benjamin
park_benjamin  •  25 Noiembrie 2021, 20:55

In curând fecesebistii gigisti vor susține o altă echipă și o să se bucure mult. Hei, hei!

ge3orge3
ge3orge3  •  25 Noiembrie 2021, 20:06

Stiu ca o sa fie cenzurat, dar cio00banul asta *** a distrus un club de legenda ca STEAUA BUCURESTI. *** Pagan mai mare ca asta nu a existat in istorie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

124022513372488
Doru Alin  •  25 Noiembrie 2021, 19:43

De cand Gigi Becali mai merita sa fie bagat in seama de suporteri?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close