FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Tudorel Stoica, ironic cu FCSB: „Vrea pe Ghencea? De ce nu joacă pe Giulești, că e tot din bani publici!”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 noiembrie 2021 10:14 / Actualizat joi, 25 noiembrie 2021 10:43

Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, Tudorel Stoica a vorbit despre polemica ultimilor ani dintre FCSB și CSA Steaua. 

Ce pensie are Tudorel Stoica, după 15 ani la Steaua: „Eram mort, dacă nu mă ajuta Valentin Ceaușescu!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ce pensie are Tudorel Stoica, după 15 ani la Steaua: „Eram mort, dacă nu mă ajuta Valentin Ceaușescu!”

Tudorel Stoica: „Sunt religios, dar nu trebuie să mă laud la presă că fac lucruri bune”

- Tudorel, ai spus că ești un tip religios.
- Am fost religios, dar acum am devenit mai religios. Când jucam fotbal nu țineam post, acum mi-am impus. Lunea și miercurea nu mănânc carne, iar vinerea țin un post mai sever. Merg la biserică în fiecare duminică să aprind lumânări pentru părinții mei care nu mai sunt, pentru rude, pentru prieteni.

- Și totuși ai intrat în polemici cu Gigi Becali.
- O să am mereu polemici, mai ales că nu mi-a respectat colegii și valorile fotbalului. Eu mereu am răspuns celor care ne atacau. Ei tot timpul au zis că sunt Steaua, că au palmaresul, culorile. Până la urmă, am demonstrat că nu sunt Steaua, n-au palmares și nici culorile. Și-au bătut joc de colegii mei care l-au ajutat pe Gigi. Băieții l-au ajutat și după i-a îndepărtat, iar asta nu se face.

- Sunteți amândoi religioși, credeam că asta vă poate lega.
- Fiecare crede în Dumnezeu, dar când faci lucruri bune nu e bine să te lauzi că le faci. Sunt credincios, dar eu nu chem camerele să dau 10.000 de euro în fața presei. Și eu am făcut lucruri bune, dar nu trebuie să știe lumea.

- În toată polemica asta tu ești de partea CSA.
- Dintotdeauna. Vreau să spun un singur lucru. S-a făcut o mare, mare măgărie când a preluat Gigi echipa. Că a jucat în locul Stelei, iar el n-avea niciun drept. Avea dreptul de folosire a bazei materiale și cu ajutorul unora s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Tudorel Stoica: „FCSB vrea să joace pe Ghencea?! De ce nu se duc pe Giulești, e tot din bani publici”

- Au făcut cerere să joace pe Ghencea.
- S-au declarat cei mai mari dușmani ai clubului Steaua și-acum vor să joace în Ghencea? Eu zic să joace în Ghencea pentru că stadionul este din bani publici. Dar vreau să vă întreb ceva.

- Te rog?
- Stadionul Rapid este din bani publici? Stadionul Dinamo e din bani publici? Stadionul Arcul de Triumf e din bani publici? Să joace pe Ghencea, dar după ce vor juca primul meci la Rapid! Să facă cerere FCSB să joace pe Giulești, să joace acolo și după să vină și pe Ghencea.

- Tu nu le interzici să intre pe Ghencea.
- Eu nu sunt împotrivă, dar nu e normal să gândim așa. Dacă sunt din bani publici, să joace pe Giulești. Ei se consideră Steaua, dar sunt dușmanii Stelei. Eu n-am avut contre, dar nu-mi place să se spună neadevăruri și minciuni despre mine. Nu-mi place ca lumea să se ia de mine fără să fiu vinovat.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Citește și: 

EXCLUSIV Tudorel Stoica i-a prezentat scuze fiului, în fața lui Ioanițoaia: „De aceea am și venit în emisiune. Alin, iartă-mă! Îmi pare rău, regret sincer”

EXCLUSIV Ce pensie are Tudorel Stoica, după 15 ani la Steaua: „Eram mort, dacă nu mă ajuta Valentin Ceaușescu!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
steaua.1986
steaua.1986  •  26 Noiembrie 2021, 11:34

Bravo Tudorel. Ai spus lucrurilor pe nume. ce este asa greu de inteles? STEAUA (CSA STEAUA BUCURESTI) are palmaresul, numele, sigla, stadionul. FCSB (SC FCSB SA) are cioban antrenor, stadionul si etapa, si povesti de adormit copii (gen continuitate) pe post de traditie/palmares. Aveti doar putintica rabdare sa se aseze apele la STEAUA si, odata intrati in prima liga si cu procesele devenite definitive in justitie, veti vedea si stadionul plin, ca pe vremuri.

tristan
tristan  •  26 Noiembrie 2021, 08:17
Postat de andrei_pepenel pe 25 Noiembrie 2021, 17:24

Pe cata vreme acelasi CNA obliga televiziunile sa pronunte patruconsoane insirate si fara noima spre deosebire de acea echipa caruia ii se pronunta si Steaua cu sau fara CSA in fata, ai inteles, gigistu? Suferi?

Te referi la acel CNA a cărui principala grija e cum se pronunță Steaua la TV dar nu are o problema cu toți *** care vin la TV și *** cu tot felul de conspirații anti vaccin..??la CNA ul ăla mega competent te referi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tristan
tristan  •  26 Noiembrie 2021, 08:12
Postat de 1947____forumer pe 25 Noiembrie 2021, 23:35

Daca avea Steaua vreo influenta, platea stapanul tau pana acum cele 37 de mil de euro, asa e procesul inca la inceput dupa o mie de amanari si conexari inutile cu alte procese. Daca era ceva corect in Romania, clona Fc Mustata Berceni 2003 nu mai exista. Dupa ce isi achita stapanul tau datoria, POATE se vor gandi administratorii stadionului daca sa primeasca un chirias rau-platnic si cu antecedente in furt de identitate juridica.

Ba tu pe ce lume trăiești?Cine o platit vreodată în România banii ăștia pe vreun club...exista vreun club in Romania care sa se fi vândut cu măcar 10 mil de dolari sau euro?Că a decis nu știu ce instanța?Mă lași cu instanțele?Uită te ce buna treabă fac instantele in Romania ...in nu știu câte clone... Timișoara are vreo 3,Craiova 2,Rapid 2,Dinamo 2 etc..că la noi la nimenea

Vezi toate comentariile (27)
Comentează