FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Patronul Victor Angelescu anunță cluburile uriașe care ar putea veni în Giulești la inaugurarea noului stadion

Rapid așteaptă inaugurarea noului stadion // foto: Imago Images
Rapid așteaptă inaugurarea noului stadion // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 octombrie 2021 14:54 / Actualizat vineri, 15 octombrie 2021 15:12

Victor Angelescu, finanțatorul principal de la Rapid, spune că Stadionul Rapid - Giulești ar putea fi inaugurat în primele luni ale anului 2022. Adversarul la meciul inaugural ar putea fi Dinamo Kiev sau Besiktas. 

În așteptarea noului stadion și cu Arena Națională închisă, Rapid va juca următorul meci de „acasă”, cu CFR Cluj, la Mioveni. Între timp, patronul Victor Angelescu a oferit noutăți despre noua arenă din Giulești, pe care Rapid mai are de așteptat câteva luni până va putea juca.

„Stadionul va fi predat luna asta, de joc va fi gata undeva în ianuarie - februarie și nu vom mai avea probleme. Stadionul o să arate foarte, foarte bine. Abia așteptăm să jucăm pe el”, a spus Angelescu la Pro X.

Victor Angelescu, despre noul stadion din Giulești: „Ar putea fi inaugurat cu Dinamo Kiev sau Besiktas”

Întrebat cu ce echipe ar putea disputa meciul inaugural, Angelescu a oferit două nume: Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, și Besiktas, clubul la care a evoluat rapidistul Daniel Pancu.

„Nu știm când poate fi inaugurat, contează foarte mult perioada. Dacă vom putea face un amical, dacă va fi înainte sau după reluarea campionatului. Găsești altfel de adversari în funcție de moment. Încă nu știm ce adversar vom avea, nu m-am gândit. 

Contează să avem un nume important. La un moment dat vorbisem cu domnul Mircea Lucescu. Dacă se va putea, vom face cu Dinamo Kiev. Putem face și cu Besiktas sau cu cineva din Turcia, dar nu am intrat încă în detalii”.

În mai 2021, Victor Angelescu se aștepta ca stadionul să poată fi inaugurat chiar în luna septembrie. Termenul a fost, însă, decalat câteva luni. „L-am felicitat pe domnul Lucescu pentru rezultate. Am vorbit, ne-a propus ca în septembrie să avem meci de inaugurare al stadionului cu Dinamo Kiev”, spunea finanțatorul de la Rapid în urmă cu 5 luni.

VIDEO. Primele probe ale nocturnei pe stadionul Rapid

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Crăciunescu n-a mai răbdat, după ce a văzut declarațiile lui Rednic: „Hai, mă, ne lași? Cum să spui asta?”

Adrian Marinescu, directorul medical de la „Matei Balș”, contrazice teoria lansată de Gigi Becali: „Infectații asimptomatici nu-și riscă viața pe teren” + avertisment pentru echipele din Liga 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează