FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

„Stadionul Rapid - Giulești”, inaugurat cu un amical de lux? Finanțatorul oferă detalii: „Asta ne-a propus”

Se lucrează intens la stadionul din Giulești +10   FOTO
Se lucrează intens la stadionul din Giulești

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2021 09:53 / Actualizat marti, 18 mai 2021 10:53

Victor Angelescu, finanțatorul de la Rapid, a anunțat că stadionul „Rapid - Giulești” ar putea fi inaugurat cu un meci amical în compania campioanei Ucrainei, Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu.

Noua arenă din Giulești, pe care Rapidul va evolua în prima ligă, ar putea fi inaugurată în toamnă. Primul meci pe stadionul intitulat „Rapid - Giulești” ar putea fi un amical de lux, contra echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.

Stadionul „Rapid - Giulești”, inaugurat cu Dinamo Kiev?

„Il Luce” a fost prezent la meciul Rapidului din penultima etapă a play-off-ului Ligii 2, cu FC U Craiova (scor 1-3), și a discutat despre acest aspect cu finanțatorul Rapidului, Victor Angelescu.

La finalul partidei, Angelescu a venit cu precizări: „L-am felicitat pe domnul Lucescu pentru rezultate (n.r. - Cupa și campionatul în Ucraina, cu Dinamo Kiev). Am vorbit, ne-a propus ca în septembrie să avem meci de inaugurare al stadionului cu Dinamo Kiev”.

Dacă acest meci amical se va concretiza, ar fi al doilea meci jucat de Dinamo Kiev cu o echipă din România în doar 6 luni. Formația din Kiev a jucat un meci amical și cu Dinamo București, în martie, pe care l-a câștigat cu 3-0.

Am avut foarte mari emoții la Poli cu Mioveni. Ce mai contează. Am promovat, sunt cel mai fericit. O săptămână bem. Nu vreau să mă gândesc la nimic altceva o săptămână. Acum vreau să ne bucurăm o săptămână. Am crezut de la început în promovare. Trebuie să ne bucurăm acum. Vom întări lotul, vom face transferuri. Noi abia așteptăm să jucăm acum cu FCSB, cu Dinamo. 

- Victor Angelescu, patron Rapid

VIDEO. Sfaturi pentru patronul Rapidului, Victor Angelescu: „Un club de fotbal nu este un butic”

Caracteristici stadion „Rapid - Giulești”

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

Citește mai multe știri despre Rapid:

Mircea Lucescu, declarația serii, după Rapid - FC U Craiova 1948: „Parcă aș fi la «Corul Sclavilor»! Senzațional”. Angelescu a surprins și el

Răzvan Lucescu le dă speranțe fanilor lui Rapid » Anunț misterios după promovarea în Liga 1: „Nu știm ce ne oferă viața”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  18 Mai 2021, 17:34
Postat de depeche pe 18 Mai 2021, 12:38

“Amical de lux” cu Dinamo Kiev? :)))) Asta arata ca suntem in lumea a 4-a a fotbalului daca numim amical de lux un meci cu echipa din lumea a 3-a. In plus, nu e nicio surpriza, ne-am obisnuit ca echipa antrenata de Lucescu sa joace amical cu mare lui dragoste dar opriti-va din a folosi cuvinte mari cand nu isi au rostul.

Cu multa ingaduinta putem vorbii de lumea a 4 a cand este vorba de fotbalul nostru. In ultimii ani , doar CFR Cluj a mai insemnat ceva , in rest fecesebeul a devenit un fel de mascarici , dupa chipul patronului , steaua este la baraj pt.promovarea in liga a 2 a , dinamo este savata de federatie de la retrogradare , rapid si adevarata u. craiova , promoveaza in acest an........asa ca o echipa care joaca in grupele CL , in comparatie cu echipele noastre este o echipa LUX .

depeche
depeche  •  18 Mai 2021, 12:38

“Amical de lux” cu Dinamo Kiev? :)))) Asta arata ca suntem in lumea a 4-a a fotbalului daca numim amical de lux un meci cu echipa din lumea a 3-a. In plus, nu e nicio surpriza, ne-am obisnuit ca echipa antrenata de Lucescu sa joace amical cu mare lui dragoste dar opriti-va din a folosi cuvinte mari cand nu isi au rostul.

respect_ureche
respect_ureche  •  18 Mai 2021, 12:19

Hai rapid !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează