FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Răzvan Lucescu, la Rapid? » Declarația făcută după promovarea în Liga 1: „Nu știm ce ne oferă viața”

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2021 09:30 / Actualizat marti, 18 mai 2021 12:35

Răzvan Lucescu (52 de ani) a asistat la meciul dintre Rapid și FC U Craiova, scor 1-3, din penultima etapă a play-off-ului Ligii 2. La finalul confruntării, antrenorul a oferit o declarație care îi va entuziasma pe suporterii „alb-vișinii”.

Luni, Rapid a devenit a doua echipa promovată matematic în Liga 1, după ce ASU Poli Timișoara a încurcat-o pe CS Mioveni, scor 2-2 în Banat. La scurt timp după, la Buftea a avut loc meciul dintre Rapid și FC U Craiova, la care au asistat mai multe nume importante din istoria Rapidului, precum Răzvan și Mircea Lucescu și Dinu Gheorghe.

Revine Răzvan Lucescu la Rapid? „Nu știm ce ne oferă viața”

După meci, Răzvan Lucescu a discutat cu reporterii prezenți la stadion și a făcut o declarație învăluită în mister atunci când a fost întrebat dacă ar putea reveni pe banca giuleștenilor: „Eu nu pot să spun dacă mă voi vedea din nou antrenor aici, nu știm ce ne oferă viața”.

În prezent, antrenorul Rapidului este Mihai Iosif, cel alături de care „alb-vișiniii” revin în Liga 1 după 6 ani. Iosif a semnat recent prelungirea contractului cu Rapid și este legat de clubul din Giulești până la finalul anului 2022. Iubit de jucători, antrenorul este susținut și de finanțatorul Victor Angelescu.

„Are postul de antrenor garantat. Nu există niciun dubiu că Miță va fi antrenorul Rapidului anul viitor”, a spus Angelescu recent.

VIDEO. Răzvan Lucescu, după Rapid - FC U Craiova

„Aici e cea mai tare atmosferă! E fantastic. Era normal ca Rapid să revină în prima ligă! Fotbalului românesc îi era dor de Rapid. Echipele de tradiție ajută fotbalul românesc! Giuleștiul e ceva special, a fost ceva special și va rămâne mereu special.

Îl iubesc pe domnul Copos, iar domnul Copos iubește Rapid! E păcat că el nu a mai fost lângă Rapid. Clubul a devenit o forță după Revoluție și datorită dânsului”, a mai spus Răzvan Lucescu după meciul pierdut de Rapid cu Craiova, scor 1-3.

CV Răzvan Lucescu

  • 52 de ani
  • liber de contract din februarie
  • 6 trofee, cu Rapid, PAOK și El Jaish
  • Champions League Asia cu Al Hilal
  • sfert de finală în Cupa UEFA 2006, cu Rapid
  • două titluri de campion, cu PAOK și Al Hilal
  • Cupa Arabiei Saudite cu Al Hilal
  • promovare din liga secundă: FC Brașov
  • 7 echipe antrenate: Brașov, Rapid, Petrolul, Jaish, Xanthi, PAOK, Al Hilal și echipa națională a României (2009-2011)

Citește mai multe știri despre Rapid:

Mircea Lucescu, declarația serii, după Rapid - FC U Craiova 1948: „Parcă aș fi la «Corul Sclavilor»! Senzațional”. Angelescu a surprins și el

Rapid sărbătorește promovarea în Liga 1! Imagini senzaționale din vestiar, chiar înaintea meciului cu FC U Craiova

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
ucluj2011
ucluj2011  •  24 Mai 2021, 17:32

Adevărat grăiești Dle Lucescu. Felicitări Rapidului! Chiar mi-ar place să-l văd pe Lucescu la Rapid. Cu Iosif antrenor se duce Rapidul înapoi în Liga a-2-a la anul. Să sperăm că nu se va întâmpla asta.

crangasi_visiniu
crangasi_visiniu  •  18 Mai 2021, 11:10
Postat de valeri_gazzaev pe 18 Mai 2021, 10:56

Felicitari! E important sa aduceti jucatori cu experienta, care sa ridice valoarea lotului, si astfel sa va propuneti un obiectiv mai indraznet decat evitarea retrogradarii. In ultimii ani, echipe precum chindia, uta, fc arges, au reusit acest lucru, s-au salvat de la retrogradare si acum se pot gandi la lucruri mai importante. Remarc in mod special parcursul chindiei, care va termina pe primul loc din playout, si a aratat ca e o echipa redutabila

Angelescu a si zis: jumatatea clasamentului sau, poate, playoff-ul. E evident ca nu ne vom bate la trofee din prima, insa nici nu vom ataca sezonul urmator cu actualul lot. Angelescu a spart 5 milioane de euro din buzunarul lui in doi ani de B, plus inca 400 de mii pe marca si 1 milion in sezonul de C. Are banii necesari sa construiasca un lot puternic.

crangasi_visiniu
crangasi_visiniu  •  18 Mai 2021, 11:08
Postat de legendavisinie pe 18 Mai 2021, 11:01

Rapidul a revenit în prima ligă, deseară CFR poate câștiga un nou campionat. Se poate spune c-am avut un sezon vișiniu.

Doamne ajuta!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează