FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Una a zis și alta a trimis! Ce conține, de fapt, „oferta oficială” făcută de Mustață lui Gigi Becali :)

Articol de - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 20:52 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 21:44

Deși a vorbit despre o ofertă oficială trimisă pe adresa clubului, Gheorghe Mustață, liderul fanilor FCSB, a redactat, de fapt, o solicitare de ofertă pentru Gigi Becali. 

Liderul Peluzei Nord anunța că fanii vor trimite către FCSB o ofertă scrisă pentru cumpărarea clubului și că așteaptă un răspuns clar: „Să ne spună contul și virăm banii”. Însă documentul redactat este, de fapt, o solicitare de ofertă, prin care Mustață îl întreabă pe Gigi Becali ce preț a fixat.

„Hârtia va pleca în seara asta sau mâine dimineață. E vorba de o hârtie în care vom face o ofertă oficială clubului. Mâine (n.r. - 24 noiembrie) o trimitem pe mail, sau poate deja a fost trimisă, nu am mai apucat să vorbesc. În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro”, spusese Mustață la Radio Sport Live.

Mihai Stoica, atacat dur de un rival din Liga 1: „Nu are cum să-i analizeze bine pe ai lui, că se uită dintr-o cutie de carton”
FCSB
Mihai Stoica, atacat dur de un rival din Liga 1: „Nu are cum să-i analizeze bine pe ai lui, că se uită dintr-o cutie de carton”

FACSIMIL. Fanii FCSB au trimis de fapt o solicitare de ofertă către Gigi Becali

Totuși, în hârtia trimisă de fani și ajunsă în posesia Gazetei Sporturilor nu este vorba despre vreo ofertă concretă, ci de un pas premergător solicitat de potențialul cumpărător.

Prin respectivul document ajuns pe mail-ul FCSB, Mustață, cel care îl semnează, îi cere lui Becali să-i transmită mai multe date despre club, printre care prețul pentru care este dispus să renunțe la acțiuni, situația activului și a pasivului societății și detalii despre litigiile și contractele de muncă existente.

„Către Societatea F.C FCSB SA (fostă. F.C Steaua București S.A)

- În atenția d-lui George Becali -

Subsemnatul Mustață Gheorghe, în calitate de reprezentant (Secretar General) al Asociației Salvați Steaua și lider al Peluzei Nord Steaua, formulez prezenta

Solicitare de ofertă

Prin care vă propunem începerea negocierilor pentru preluarea părților sociale ale societății dumneavoastră.

Astfel, în ipoteza în care sunteți de acord cu această premisă, vă rugăm să ne comunicați:

1. prețul cesiunii părților sociale;

2. analiza condițiilor cesiunii din prisma condițiilor stipulate în Actul Constitutiv al societății;

3. istoricul operațiunilor de Registrul Comerțului ale societății și toate hotărârile anterioare ale Adunării generale a asociaților, pentru a se putea verifica legalitatea deciziilor anterioare, a căror efecte interesează inclusiv legalitatea activităților desfășurate ulterior preluării;

4. situația activului (bunuri imobile și mobile, creanțe) și pasivului (datoriile) societății;

5. legalitatea tuturor înregistrărilor contabile și a operațiunilor fiscale anterioare preluării;

6. toate litigiile și eventualele litigii care interesează creanțele și datoriile;

7. raporturile de muncă și modul în care acestea pot fi menținute/pot înceta;

8. preluarea dreptului de folosință sau dispoziție asupra drepturilor de proprietate intelectuală și industrială.

Totodată, vă rugăm să ne comunicați dacă manifestați consimțământul pentru încheierea unei promisiuni bilaterale de cesiune a părților sociale, prin care părțile să își asume angajamentul cedării, respectiv preluării acestor părți sociale (acțiuni). 

Termenul până la care dorim perfectarea acestei promisiuni este de 90 de zile de la data comunicării solicitării de ofertă.

 În plus, în ipoteza concretizării prezentului demers ne obligăm să vă punem la dispoziție toate detaliile referitoare la investitorii persoane fizice sau juridice implicați în potențiala cesiune a părților sociale.

Cu deosebit respect,
Mustață Gheorghe”

Una a zis și alta a trimis! Ce conține, de fapt, „oferta oficială” făcută de Mustață lui Gigi Becali :)
Așa arată cererea trimisă de Gheorghe Mustață către Gigi Becali

Cum reacționase Gigi Becali mai devreme: „Nu am timp de prostiile lui Mustață!”

În acestă după amiază, Gigi Becali a reacționat pentru Gazeta Sporturilor, după ce Mustață a susținut că a trimis o ofertă pentru a cumpăra clubul, și a cerut o întâlnire față în față, în care fanii să prezinte garanții bancare pentru suma de 10 milioane de euro.

„Crezi că eu stau să mă joc cu hârtiile lor? Să vină un om în fața mea și să-mi arate o garanție bancară din care să reiasă că are bani. El vrea, vezi Doamne, să adune banii pe Facebook, cu asociația lui. Nu stau după prostiile lui Mustață! Dacă vine oricine în fața mea cu 10 milioane, dau echipa imediat. Fără jucători. Și scap și de Talpan”, a declarat Gigi Becali pentru Gazetă. 

VIDEO Ianis Stoica: „Suntem jucători profesioniști, ne facem treaba cu orice antrenor”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Două situații în care Budescu a încălcat „legea” la FCSB: „Hai, mă, să jucăm fotbal, în p**a mea!”» MM Stoica: „Aici nu are niciun pic de dreptate”

FCSB - Botoșani: 2 pauză, 1 final! Pont sau ficțiune? » 4 detalii care confirmă, dar și infirmă ipoteza uluitoare lansată în direct

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
steaua.libera
steaua.libera  •  25 Noiembrie 2021, 18:03

Ce cumpără băieții ăștia cu 10 milioane? Doar locul în Liga I și palmaresul de după anul 2003. Echipa lui Ciobi nu are nume, marcă, palmares, istorie. Mai nou nici coeficient.

luisharcsa
luisharcsa  •  25 Noiembrie 2021, 12:27
Postat de fcsb_dinamo_6_0 pe 25 Noiembrie 2021, 09:43

he he he, de ce scrii cu ecou? sau e ecoul boxelor din gruia? he he he

Ka ase vrea muskiul meu. Alta intrebare?

883135188391540
Popa Corneliu  •  25 Noiembrie 2021, 11:38

Dl Mustață după ce a... "stat la o bere" cu dl Tălpănică, unde au elaborat o supra ofertă, au emis o notificare pentru creșterea retinguluiu și traficului în mass-media! Madam Justiție înțelege, deja, unde bate doleanța din... „comanda” d-lui Dâncu (viitorul ministru al Apărării?) Nașpa, nu?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează