FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fanii celor de la FCSB au trimis oferta de cumpărare a clubului: „Aşteptăm contul în care să trimitem banii”

Gheorghe Mustață este liderul Peluzei Nord, care susține FCSB
Gheorghe Mustață este liderul Peluzei Nord, care susține FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 13:25 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 14:08

Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor FCSB, anunță că Gigi Becali a primit o ofertă pentru a vinde clubul, semnată în numele Asociației „Salvați Steaua”.

Suporterii FCSB continuă demersurile pentru a cumpăra clubul FCSB de la Gigi Becali, cel care a declarat recent că e dispus să renunțe la brand în schimbul a 10 milioane de euro.

Deși rămâne sceptic cu privire la onestitatea declarațiilor lui Becali, Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor FCSB, spune că o ofertă de cumpărare a clubului a fost trimisă. „În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro”, susține Mustață.

Gigi Becali, în culmea fericirii » Suma uriașă pe care FCSB o încasează după ce Moruțan a ajuns la 15 meciuri în tricoul lui Galatasaray
FCSB
Gigi Becali, în culmea fericirii » Suma uriașă pe care FCSB o încasează după ce Moruțan a ajuns la 15 meciuri în tricoul lui Galatasaray

Gheorghe Mustață: „Am trimis oferta către FCSB”

„Nu știu dacă am permisiunea deocamdată să spun, o fac cu puțină reținere, ca să nu se înțeleagă greșit. Suntem pe drumul bun, important este să mai primim și mâine un accept. Hârtia va pleca în seara asta sau mâine dimineață. E vorba de o hârtie în care vom face o ofertă oficială clubului. Mâine (n.r. - 24 noiembrie) o trimitem pe mail, sau poate deja a fost trimisă, nu am mai apucat să vorbesc.

Pe hârtie nu apar numele potențialilor investitori. Oamenii nu vor să iasă în evidență, nu-i interesează publicitatea, nu vor să apară. Au spus că procedura este a suporterilor, iar ei vin în sprijinul suporterilor. Când se primește confirmarea de la club, că se vinde, atunci toți suporterii vom intra în campanie împreună cu mai multe nume mari din fotbal. Voi insista să-l aducem și pe Helmut Duckadam lângă noi.

Vrem un răspuns clar de la club, să știm ce ni se oferă în acea sumă de bani. Acei oameni au spus: «ne implicăm, dar pe ce? Dacă ne trezim că răspunde la hârtie, dar peste 3 zile zice că nu mai vinde?»

Dacă Becali dorește să vândă, ne dă răspunsul la această hârtie. Adică despre cum îi dăm banii și toate detaliile. Hârtia este făcută de noi, suporterii, în numele suporterilor. Hârtia e semnată de mine, personal, că sunt membru fondator al Asociației Salvați Steaua”, a declarat Mustață la Radio Sport Live. 

Cât cred eu că Becali dorește să vândă clubul? 0,1%. 

- Gheorghe Mustață 

Gheorghe Mustață: „În clipa când avem răspunsul, așteptăm numărul de cont”

„Cu cât ne răspunde mai repede, cu atât e mai bine pentru noi. Important e să răspundă și să avem timp să ne mobilizăm pentru campanie. În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro. 

Din acea clipă, lângă noi apar imediat gloriile steliste, investitorii, suporterii care și-au arătat disponibilitatea să trimită suma de 10 euro pe an”, a adăugat ultrasul. 

VIDEO Gigi Becali anunță din nou că vinde FCSB: „Să-mi dea 10 milioane, îmi fac altă echipă”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Reacție dură de la FCSB, după scenariul lansat de Dinu: „Ori n-ai nicio legătură, ori ești rău intenționat sau prost de bubui!”

Două situații în care Budescu a încălcat „legea” la FCSB: „Hai, mă, să jucăm fotbal, în p**a mea!”» MM Stoica: „Aici nu are niciun pic de dreptate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (88)
talpaiadului
talpaiadului  •  25 Noiembrie 2021, 11:51

Mustata asteapta numarul de cont sa trimita banii "saptamana viitoare" :)

red_panzer
red_panzer  •  24 Noiembrie 2021, 19:31

Echipă, fani, patron cu și de ydiotzy

red_panzer
red_panzer  •  24 Noiembrie 2021, 19:30

Voi vă dați seama ce oameni seriosi sunt in spatele ofertei, daca s-au consultat cu Mustață? Asta in cazul în care nu e o simplă închipuire a fostului pușcăriaș , rezultată din nerușinarea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează