FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 3-1

Reacție dură de la FCSB, după scenariul lansat de Dinu: „Ori n-ai nicio legătură, ori ești rău intenționat sau prost de bubui!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 00:00 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 00:35

MM Stoica a intervenit public aseară pentru a combate tăios suspiciunile apărute după FCSB - FC Botoșani 3-1 și amplificate de Cornel Dinu, care povestise  la Telekom Sport cum un fost fotbalist de la FCSB i-a spus unui amic să parieze pe 2 pauză / 1 final.

  • Gazeta Sporturilor a făcut o analiză în detaliu, după ipoteza lansată de Dinu - AICI
  • Ce a descoperit ziarul? Statistica meciului întreține semnele de intrebare:  elevii lui Petrea nu au avut niciun șut pe poartă și nicio ocazie în prima repriză, dar s-au transformat  miraculos după pauză, cu 5 șuturi cadrate și 8 ocazii.
  • Botoșani a pierdut pentru prima oară în acest sezon după ce a condus cu 1-0
  • Mai mult, o partidă asemănătoare între cele două echipe a avut loc în aprilie: moldovenii au condus la pauză, dar au pierdut în cele din urmă meciul.
Reacție dură de la FCSB, după scenariul lansat de Dinu: „Ori n-ai nicio legătură, ori ești rău intenționat sau prost de bubui!”
Coperta Gazetei Sporturilor de azi - 24 noiembrie 2021

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat dur, după suspiciunile lansate în spațiul public cu privire la meciul dintre echipa roș-albastră și FC Botoșani. Le-a răspuns astfel lui Sorin Cârțu și Cornel Dinu:

Mihai Stoica: „Oamenii sunt prea proști!”

„Eu ştiam că Sorin Cârţu nu se uită la meciuri, se ducea la mall. Îi spun atât: să verifice statisticile. Din 22 de jocuri cu Botoşani am câştigat 16, iar din 25 de meciuri în compania echipei lui am câştigat 18. Cam pe acolo.

Sunt echipe care au complexe faţă de altele. Cum avem noi cu CFR. În ultimii ani, înainte îi băteam de-i zăpăceam.

Pentru cei care s-au uitat la meci... Dacă debitezi asemenea inepţii ori n-ai nicio legătură, ori eşti rău intenţionat sau prost de bubui. Adică în prima repriză le-am spus jucătorilor să nu atace, iar celor de la Botoşani să marcheze? Apoi s-a vorbit invers pentru a doua repriză?

Oamenii sunt prea proşti! Prea proşti... Botoşani cum s-a dat la o parte? Le-a spus Croitoru «ce n'est pas possible aujourd'hui»? (n.r. - Azi nu e posibil). Lui Edjouma cum i-a zis? Sunt bazaconii prea mari! Prea mari”, a spus Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

M-am uitat şi nu m-am uitat. Am mai văzut meciul ăsta. Nu prea mă uit la partidele astea, sunt mai superficial, aşa...
 –Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova, intrebat despre meciul FCSB - Botoșani 3-1

VIDEO Ianis Stoica, după FCSB - FC Botoșani: „Suntem jucători profesioniști, ne facem treaba cu orice antrenor”

Citește și:

Gigi Becali, în culmea fericirii » Suma uriașă pe care FCSB o încasează după ce Moruțan a ajuns la 15 meciuri în tricoul lui Galatasaray

Două situații în care Budescu a încălcat „legea” la FCSB: „Hai, mă, să jucăm fotbal, în p**a mea!”» MM Stoica: „Aici nu are niciun pic de dreptate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
mzm1
mzm1  •  25 Noiembrie 2021, 20:39

Dinu aruncă o petardă infantilă pe care ziaristii o fac subiect de articol, ca de obicei cand e vorba de blaturile inchipuite ale FCSB. Cand e vorba de blaturile autentice ale echipei Dinamo, presa, tot ca de obicei, tace mâlc! Cum poate fi crezut cineva cand afirmă că i-a spus lui cineva (fară nume), candva, ceva, tra-la-la, 2 pauză, 1 final?? Da, Dinu a fost mai mult decât credibil atunci cand a spus cum câstiga Dinamo, inainte de 89, meciurile din Europa si cum a ajuns Dinamo intr-o semifinală de cupă europeană: prin mituirea arbitrilor straini, cu geanta de 25.000 de $, geantă pe care o strecura arbitrilor chiar el, Cornel Dinu! Da, aceasta este o informație care nu poate fi pusă la indoială, pentru că este, de fapt, un auto denunț penal! Desigu, faptele (de mituire a arbitrilor) s-au prescris, de aceea Dinu e curajos abia acum. Alta afirmație corecta a lui Dinu este aceea ca Dinamo este la atreia inolvență in ultimii 10 ani. Omul este membru in CA la Dinamo si vorbeste... din acte!

cornelcc
cornelcc  •  24 Noiembrie 2021, 21:54
Postat de tincucatalin pe 24 Noiembrie 2021, 10:43

***! A ajuns unu cu 7 clase si un seral ca educatie si o repriza si-un joc intrerupt la fotbal (si alea la juniori) sa ii faca prosti pe....Ahh..ce ne mai mira. Mm...te-ai murdarit la gura de franceza baiatule. De regula astia ce incearca sa etapeze si sunt plini de activitati cronofage si energofage, sunt cei mai frustrati!

“ETAPATULE”! “ENERGOFAGULE”! Amice, esti Giani din LasFierbinti, cel putin! Are dreptate MM: prea prosti, prea multi!

legio.sud
legio.sud  •  24 Noiembrie 2021, 13:11

Alo MM -voi mai faceți și blaturi printre altele cu kfr ( in 28 Iulie 2020) când le-ați dat meciul pe AN cu 2-0 doar sa nu câștige Craiova titlul … ar fi bine sa taci !

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close