FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA - FCSB // Victor Pițurcă, cifre bune la debut! Nu pierde „acasă”

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2019 14:09

Victor Pițurcă (63 de ani), noul manager al Craiovei, a bifat 4 victorii din 4 posibile când a debutat pe banca unei echipe de Liga 1 pe teren propriu, trei cu Steaua, una cu oltenii.

  • Craiova - FCSB se joacă duminică, 15 septembrie, de la ora 21:00, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie. 

Din 2014, de la revenirea în Liga 1, Craiova a ieșit mai mereu șifonată din confruntările cu FCSB. O singură victorie, consemnată în 21 octombrie 2018, pe noul „Ion Oblemenco”, două remize și nu mai puțin de 14 eșecuri! 

Întoarcerea lui Victor Pițurcă în Bănie se anunță însă de bun augur. Conform statisticilor, tehnicianul în vârstă de 63 de ani n-a pierdut niciodată la debutul pe banca unei echipe de Liga 1, când acesta a avut loc pe teren propriu! 

Ca antrenor al Stelei, Piți și-a început fiecare dintre cele patru mandate cu câte o victorie. Trei dintre ele au fost consemnate în Ghencea, una la Cluj, în fața lui „U”. Victima favorită, concitadina Rapid, pe care a învins-o cu 3-0 și cu 2-1. Cel mai spectaculos și mai disputat debut l-a înregistrat însă cu FCM Bacău, un 4-3 consemnat în iulie 2000. 

Precedentele două mandate la Craiova le-a început diferit. La startul primului a pierdut la București, pe 1 iulie 1994, în fața lui FC Național (2-3). 

Dar pe următorul l-a demarat cu un succes în Bănie, contra Sportului Studențesc (1-0). Astfel că, strict statistic vorbind, vicecampioana este condamnată duminică seară, pe „Ion Oblemenco”.

30.000 de spectatorisunt așteptați duminică, la derby-ul cu vicecampioana FCSB

10.253 este media de spectatoria Craiovei în acest sezon, pe „Ion Oblemenco”

CRAIOVA - FCSB // Victor Pițurcă, cifre bune la debut! Nu pierde „acasă”


„Avem prima șansă cu FCSB”

Fostul portar al Craiovei Maxima și al naționalei României, Silviu Lung, a împlinit ieri 63 de ani și își dorește o victorie în fața FCSB-ului.  

Avem prima șansă. Un succes ar fi un cadou și pentru jucători, pentru că le-ar da încredere pentru ceea ce urmează. Venirea lui Piţi a creat o emulaţie extraordinară și cred că meciul se va disputa cu casa închisă”, a declarat Lung cotidianului Gazeta de Sud.

VEZI ȘI:

Ratinguri interesante în FIFA20: cine e jucătorul lider în Liga 1! Vînă e peste Ronaldo și Messi la un capitol

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dansy
dansy  •  11 Septembrie 2019, 15:08
Postat de adriann_ pe 10 Septembrie 2019, 17:13

In meciul asta se infrunta un om poreclit Satana (Piturca) si un om care zici ca-i posedat sau si-a vandut sufletul (Becali). Nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa iasa, in tribune ar trebui sa fie exorcisti nu suporteri...

Exircistii sunt in conducerea CFR care aranjeaza mereu meciurile cu arbitrii!

dansy
dansy  •  11 Septembrie 2019, 15:06

Mai Botezatule te-ai intrebat vreodata cate din meciurile dintre cele doua echipe au fost arbitrate corect??Nici-un meci nu a fost arbitrat in favoarea Universitatii sau macar arbitrat corect.Sa-ti fie rusine gigistule!

dansy
dansy  •  11 Septembrie 2019, 15:03
Postat de Manu Ion pe 10 Septembrie 2019, 17:29

Nu știu de ce-l numiți pe acest barbugiu un mare antrenor ???? Pe unde a fost numai scandal,cearta și datorii a lăsat !!!! Ce mari performante are ca antrenor ???? Un titlu luat cu Steaua ( și acesta cu mari semne de întrebare , va aduceți aminte când îl sfătuia pe Becali ca fără blaturi nu câștiga campionatul !!!!) o calificare cu naționala pe terenul de la Constanta unde era o vreme foarte rea cu ploaie și vânt și un teren de puneai orez pe el. Alte performante notabile afara de scandal și jigniri nu știu sa mai fi avut .

Mai citeste!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează