FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Craiova fierbe! Ultrașii s-au întors împotriva lui Mihai Rotaru: „Încetează să te joci de-a «gigi becali!” + „Nu vrem un antrenor breloc”

Articol de - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 15:38

Peluza Nord Craiova a publicat un comunicat în care-l avertizează pe finanțatorul clubului că s-au săturat „de micile sau marile lui tunuri din vânzări de jucători. Merităm mai mult. Vrem un antrenor demn de Craiova”. 

Tesiunea e maximă la Craiova. Iar finanțatorul Mihai Rotaru e pus sub presiune de suporteri, care nu sunt dispuși să-i ierte eșecul colaborării cu Victor Pițurcă.

În această după-amiază, „Peluza Nord”, o facțiune importantă a fanilor din Bănie, a publicat un comunicat în care-l atenționează că  „pe suporterii Științei nu îi încântă cu nimic micile sau marile lui tunuri din vânzări de jucători. 

Suporterii Universitatii Craiova merită mult mai mult, merită performanțe și o echipă care să lupte pentru obiective demne de istoria acestui club”

„Nu vrem antrenor breloc al finanțatorului”

Totodată, „Peluza Nord„ îi atrage atenția asupra comportamentului său, cunoscut fiind că Rotaru controlează tot ce mișcă la CS Universitatea: 

„Noi merităm un investitor care să știe care e rolul lui în club, un antrenor cu personalitate, experiență și calitate, care să nu stea drepti sau să fie doar un breloc al finanțatorului.

Îl somăm pe Mihai Rotaru să numească un antrenor demn de Universitatea Craiova și să înceteze să se joace de-a «gigi becali» cu marionetele și sifoanele Corneliu Papură si Cornel Blejan, pentru că la Craiova nu merge”.

Susținere pentru Craioveanu 

Chiar dacă Gică Craioveanu a demisionat din funcția de director de imagine, fanii n-au uitat că finanțatorul nu-l mai dorea de multă vreme în club.

Și îi trasnsmit că Gică Craioveanu „va face în continuare parte din acest club și nimeni nu va putea sa îl înlăture pe omul Gică Craioveanu din inimile noastre, iar demisia acestuia nu va fi acceptata de Peluza Nord. 

Să-i vedem pe cei care vor îndrazni s-o accepte și să-l dea la o parte pe cel al cărui suflet e cel mai mare, care ne-a fost mereu alături, asumat și suferind atâtea din partea cancerului acestui oras și a sectei lui”.

Vezi și: 

FOTO A început răzmerița în Bănie! Mirko Pigliacelli și Renato Kelic, „bombardați” de ultrași

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
hatestings
hatestings  •  07 Ianuarie 2020, 01:57

Cand oamenii iau atitudine in *** asta de tara, condusa de ciobani infractori si securisti secundati de marionete(cum e si ziarul voatru de altfel) ceva e putred, nu e craiova lor, e a primariei, nu asta e Craiova...ba,ce conteaza a cui e, oamenii aia au luat atitudine in timp ce Becali conduce sute de mii de prosti care inca mai cred ca Steaua e a lui!intrebati l ba pa Păunescu cand a cumparat echipa de la armata?felicitari oamenilor ca au dat dovada de coloana vertebrala indiferent a cui este echipa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  06 Ianuarie 2020, 20:26

Acest grupulet il reprezinta pe piturc, inainte erau ai primariei, nu reprezinta suporterii Craiovei.

lionforever
lionforever  •  06 Ianuarie 2020, 19:17

După culoarea care apare pe hartă după ce au loc alegeri te poți aștepta la orice. De aia aici tot comuniștii si puii lor conduc si la 30 de ani de la revoluție.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează