FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Gică Craioveanu, OUT de la Craiova: „Nu sunt pus în valoare, ce să mai fac?” + Critici pentru „eliminarea” lui Pițurcă + cine ar fi următorul antrenor: „Rotaru are încredere în el”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 20:11

Gică Craioveanu, 51 de ani, a anunțat că și-a dat demisia din funcția de președinte de imagine de la CS Univeristatea Craiova, club pe care l-a susținut de la început, din 2013, și a acuzat faptul că nu a fost băgat în seamă de cei din conducere. 

Mai mult, Craioveanu s-a declarat nemulțumit de faptul că Victor Pițurcă a fost lăsat să plece și că nu s-au făcut investiții pentru a câștiga campionatul.

„Vreau să mă retrag pentru că am impresia că nu sunt pus în valoarea așa cum trebuie. Nu vreau să fiu obositor! Am avut contract doar în primul an. În rest, nu. De la Getafe am fost dat afară acum doi ani pentru că veneam prea des la Craiova. 

Nu mi s-a cerut sfatul de multe ori. Nu mă întreba nimeni nimic. Ce să fac? Să ocup un post degeaba? Sunt alți foști jucători care au o imagine mai bună.  Nu am ce să mai vorbesc cu Rotaru. 

M-a dezamăgit și faptul că Pițurcă a fost dată afară. Era antrenorul ideal pentru a lupta la titlu. Avea nevoie de jucători și nu i s-au adus. Sunt mute lucruri pe care le-a cerut.  Cred că el a renunțat când a văzut că nu mai are șanse. Voia să se bată la titlu, dar a văzut că nu are ajutor.  

De ce nu l-au luat pe Nistor când încă era Pițurcă antrenor? La Craiova toți vrem campionatul. Cu puțin efort, cred că se putea lua campionatul.  Dacă vrei campionatul trebuie să faci investiții.

Poate e cel mai bine pentru club. Renunț! Fac public că renunț la post. Nu renunț la echipă, voi mereu un fan. Ce mă poate întoarce? Publicul. Cred că următorul antrenor va fi Corneliu Papură. Cred că va rămâne el o perioadă. A fost mereu aproape de club”, a declarat Gică Craioveanu la TV Digi Sport.

Conflictul izbucnise de mult timp 

În luna septembrie, apăruseră deja primele informații despre divorțul iminent dintre Craioveanu și clubul lui Mihai Rotaru.  

Gică Craioveanu, 51 de ani l-ar fi deranjat pe finanțatorul Mihai Rotaru cu escapadele sale bahice, iar pe fostul antrenor Corneliu Papură cu o descindere inoportună în vestiar. 

„Grande”, cum îi zic fanii, ar fi fost prins băut la volan după meciul „leilor” cu Sepsi Sf. Gheorghe din 11 august (0-1), ceea ce l-a deranjat foarte tare pe Rotaru. 

După acel episod, clubul a dezmințit oficial, prin intermediul unui comunicat, existența unei „rupturi” de Craioveanu: „Gică Craioveanu înseamnă Universitatea Craiova și Universitatea Craiova înseamnă Gică Craioveanu. Este o minciună grosolană, nimeni din club nu s-a certat cu Gică, iar „Grande” este în continuare vectorul de imagine al Științei”.  

Totuși, Craioveanu intrase în vizorul numărului unu din club încă de la „dubla” cu Sabail din preliminariile Ligii Europa, din luna iulie. În pauza returului din Bănie, el ar fi mers la vestiare să-i „trezească” pe jucătorii pregătiți la vremea respectivă de Corneliu Papură, lucru care l-a deranjat pe „Papi”. 

Vezi și: 

Cu autocarul ce faceți? Au început glumele după transferul lui Nistor la Craiova: „Le dăm noi 50 kg de vopsea să-l vopsească”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
valu4ever
valu4ever  •  06 Ianuarie 2020, 08:20

Atata timp cat Cirtu este acolo...prafuil!

bufnila
bufnila  •  06 Ianuarie 2020, 01:16

La getafe nu aveai cu cine sa organizezi sprituri. Asa ca ti-ai facut de lucru prin Craiova. Plus ca la Getafe trebuie sa muncesti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1917554465234186
Silviu Nick  •  06 Ianuarie 2020, 01:10

Cred că *** când a luat decizia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează