FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Mihai Rotaru l-ar fi dat afară pe Gică Craioveanu!

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 17:52

Gică Craioveanu, 51 de ani, directorul de imagine al celor de la CS Universitatea Craiova, l-ar fi deranjat pe finanțatorul Mihai Rotaru cu escapadele sale bahice, iar pe Corneliu Papură cu o descindere inoportună în vestiar.

Gică Craioveanu nu mai e director de imagine la CS Universitatea! Potrivit 3minute.net, finanțatorul Mihai Rotaru l-ar fi îndepărtat din cauza problemelor pe care fostul internațional le are cu alcoolul.

 „Grande”, cum îi zic fanii, a fost prins băut la volan după meciul „leilor” cu Sepsi Sf. Gheorghe (0-1), ceea ce l-a deranjat foarte tare pe Rotaru. 

Acesta l-a chemat la ordine, și nu l-a menajat absolut deloc. Craioveanu, la rându-i, a replicat pe același ton, iar de aici și până la ruptură n-a mai fost decât un pas. Craioveanu, se pare, intrase în vizorul numărului unu din club încă de la „dubla” cu Sabail din preliminariile Ligii Europa. 

În pauza returului din Bănie, el ar fi mers la vestiare să-i „trezească” pe jucătorii pregătiți la vremea respectivă de Corneliu Papură, care nu jucau mare lucru. 

Apariția sa nu i-a picat bine lui „Papi”, iar după meci, actualul secund al lui Victor Pițurcă s-a plâns la Rotaru că Gică i-ar submina autoritatea în fața jucătorilor. Totodată, i-a zis că mirosea și a alcool. 

4 ania jucat Gică Craioveanu la Universitatea Craiova, între 1990 și 1994. A fost apoi vândut lui Sociedad, în schimbul a un milion de euro

Vezi și:

CRAIOVA // 7 ore de discuții degeaba » Victor Pițurcă nu va avea gazonul dorit pe „Ion Oblemenco” în acest sezon!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (80)
915542705250791
Aurel Stana  •  02 Octombrie 2019, 12:07
Postat de fcu1948 pe 28 Septembrie 2019, 21:49

Mulți și prosti! Tipic pt olteni.

uitate la meciurile clonei de la Severin sau cand a promovat in A erati maxim 200.din aia 20 000 mii 65 procente sant total pe dinafara,,vei vedea cand va promova in A echipa lui Mititelu ce inseamna cu adevarat o echipa iubita ...*** de comentezi absolut la toate articolele

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valii_sv
valii_sv  •  01 Octombrie 2019, 10:38

Botezatule esti bestial ! Sa preiei o aberatie de pe un site obscur si sa o dai de buna pe un jurnal care odata avea pretentia ca era un mare ziar de sport ne face sa ne intrebam daca mai exista facultati de jurnalistica in Romania ! Unde si cum va gasesc sefii gsp-ului ca e groasa tare la ce fel de ziaristica prestati ! Rusine celor ce te-au angajat !

301514097249041
Teodor Radu  •  29 Septembrie 2019, 16:11

Eu cred că articolul trebuie retras de Gsp. Un patron dă afară și gata. Nu l-ar da afară. Puteau scrie că a fost certat, amenințat etc. Așa au dat prilejul Universități Craiova să-i trateze ca zvonari și răspândaci. Gsp nu ține la imagine? Vrea să devină ziar de bârfe și ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează