FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CRAIOVA // 7 ore de discuții degeaba » Victor Pițurcă nu va avea gazonul dorit pe „Ion Oblemenco” în acest sezon!

Articol de - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 08:46

În urma unei ședințe de 7 ore, la care au participat Pițurcă, primarul Genoiu, reprezentantul CNI și cel al constructorului, s-a decis ca gazonul de pe „Oblemenco” să fie schimbat. Dacă se face în octombrie, doar cu unul natural.

Victor Pițurcă a ieșit complet epuizat, și abătut, de la ședința maraton de vineri, cu primarul Mihail Genoiu, cu reprezentantul CNI și cel al companiei CONA, constructorul noului „Ion Oblemenco”. A și cerut să fie lăsat în pace: „Sunt prea obosit, nu pot să vorbesc acum”. După 7 ore de discuții, concluzia a fost că gazonul arenei trebuie înlocuit. Dar Piți nu va beneficia de unul mixt, așa cum își dorește, mai devreme de vara viitoare!

Miercuri, decizia

„Sunt două variante: una, să-l schimbe constructorul în garanție. Aceasta e cea mai rapidă, s-ar face în cursul lunii octombrie, între 5 octombrie și 3 noiembrie, când e pauza competițională. Constructorul și-a luat toate informațiile, a văzut starea gazonului. Ne-a dat termen până miercuri, când ne va anunța dacă va face lucrările sau nu”, a explicat Genoiu. Dar, atenție! Dacă o va face, îl va înlocui tot cu unul natural, exact așa cum e specificat în caietul de sarcini.

CRAIOVA // 7 ore de discuții degeaba » Victor Pițurcă nu va avea gazonul dorit pe „Ion Oblemenco” în acest sezon!

„În situația în care constructorul va da un răspuns negativ, am stabilit că vom face împreună cu CNI schimbarea de gazon, urmând să ne îndreptăm împotriva constructorului pentru a recupera contravaloarea garanției. Dacă va fi schimbat de noi cu CNI, atunci gazonul va fi mixt. Nu vom face rabat de la calitate, voi schimba cu gazon de cea mai bună calitate. Dacă nu va face constructorul, ne va duce pe noi mult peste termenul din octombrie" a punctat primarul.

Altfel spus, vor trebui organizate licitații pentru atribuirea lucrării, ce ar împinge termenul de execuție, foarte probabil, până spre vara viitoare! Prea târziu pentru ambițiile lui Pițurcă. 

100.000 de europoate costa înlocuirea gazonului de pe "Ion Oblemenco" cu unul natural

300.000 de euroar fi prețul pentru montarea unuia mixt, iarbă cu sintetic, potrivit antrenorului Victor Pițurcă

Citește și:

Carlos Fortes pare irecuperabil! S-a făcut de râs la Craiova B, în Liga 3! Ce prestație a avut portughezul + caterincă începută de fani 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ovidius72
ovidius72  •  28 Septembrie 2019, 18:34
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

I, sa nu moara mumiile, deși habar nu au despre ce este vorba. Ei știu doar de “ verzi”. Și nu discutam despre natura...

sorinvision
sorinvision  •  28 Septembrie 2019, 12:31

In Olanda, Franta sau Spania atunci cand trebuie sa se schimbe un gazon, primaria o face pur si simplu. In Romania trebuie licitatii, pretul cel mai mic si desigur cea ma proasta calitate. Altfel vine DNA si niste procurori care nu isi strica somnul de frumusete atunci cand un criminal arde o fata de 16 ani butoi, incep sa faca dosare in stanga si in dreapta. De spaima dosarelor penale am ajuns sa facem selectie de oferta si pentru un capac de WC. Vreti sa stiti cum se pot sifona bani publici in Romania fara ca DNA sa poata face absolut nimic? Sa luam exemplul gazoane de fotbal. In Romania sunt 3-4 firme mari si la late care au toate autorizatiile necesare pentru a schimba un gazon de fotbal. Baietii isi impart zonele de influenta: Moldova, Regat, Transilvania. Sa presupunem ca are loc o licitatie in Regat. Firma din zona se duce cu pretul din Europa ori 2 si celalalte firme vin mana moarta cu preturi mai mari. S-au sifonat legal banii? S-au sifonat. Deci traba cu licitatiile este un mare ***...insa ce vrei de la un popor pe care il duce minte numai la strigarea: "Sa vina DNA sa va ia!"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danny_l
danny_l  •  28 Septembrie 2019, 10:31

Asta înseamnă când stadionul îl face statul Român și nu un privat, primarii nu știu cum să fure, darămite să facă ceva pentru sport, Mititelu dacă face stadion, el se ocupă de gazon, Primăria o doare-n pix,doar să colecteze bani de la oameni, ma bucur ca sa întâmplat asta, Piturca credea că Mititelu e problema dar de fapt la noi în România, oamenii când ajung în funcții de conducere caută să-și tragă partea leului, asta-i România.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează