FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA. Florin Gardoș rămâne până la capăt: „Mi s-au amânat doar ultimele 4 salarii”

Gardoș vrea să-și respecte actualul contract cu CS Universitatea Craiova
Gardoș vrea să-și respecte actualul contract cu CS Universitatea Craiova

Articol de - Publicat joi, 23 aprilie 2020 12:31

Florin Gardoș, fundașul de 31 de ani revenit după o gravă accidentare, își va respecta contractul scadent în această vară cu CS Universitatea Craiova, dar crede că va fi greu să joace: „Concurența este totuși mare. Suntem patru pe două posturi în centrul apărării”.

Ivan Martici, Claude Dielna, Tiago Ferreira și mai nou Marius Briceag, toți la final de contract, și-au luat deja rămas bun de la fanii Craiovei. Nu însă și Florin Gardoș, chiar dacă și lui îi expiră acordul la finalul sezonului în curs. 

CRAIOVA. Florin Gardoș rămâne până la capăt

„Nu mi-am reziliat contractul, cum văd că scriu unii. Doar am acceptat să mi se amâne ultimele patru salarii", a precizat internaționalul român pentru Gazeta Sporturilor. Urmare a plecărilor amintite mai sus, fundașul în vârstă de 31 de ani ar avea, teoretic, o șansă mai mare de a juca dacă se reia campionatul, în iunie. Dar nu vrea să-și facă speranțe deșarte: „Am rămas totuși patru fundași centrali, eu, Acka, Bălașa și Cosici, pe două posturi. Concurența e mare". 

Gardoș are și dezavantajul de a veni după o accidentare gravă, o ruptură a ligamentelor încrucișate suferită pe 18 iulie 2019, în manșa secundă a turului 2 preliminar din Europa League. De atunci n-a mai bifat un minut într-o partidă oficială, chiar dacă e complet refăcut: „Sunt bine acum. Dar, cum puneam, concurența a fost și este mare. Vom vedea".

24.000 de euro lunarar fi, potrivit Fanatik, salariul lui Gardoș la Craiova

CRAIOVA. Florin Gardoș rămâne până la capăt: „Mi s-au amânat doar ultimele 4 salarii”

Florin Gardoș, la prezentarea oficială de la Craiova

„Transferul lui Mitriță a adus stabilitate" 

Managerul general Marcel Popescu a spus la TV Digi Sport că stabilitatea pe care o are astăzi clubul se datorează în mare măsură și banilor luați din transferul lui Alex Mtriță la New York City, circa 7,5 milioane de euro. 

„Patronul a fost inspirat să-l vândă pe Mitriță, pentru că acum suntem asigurați și stăm liniștiți. Mai avem bani de primit, dar nu de la club, ci de la MLS, pentru că în SUA sunt altfel regulile", a precizat Popescu.

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova:

Bogdan Vătăjelu crede că românii sunt văzuți diferit când joacă în străinătate: „Noi suntem o națiune mai primitoare, îi tratăm mai bine pe străini”

Alarmă la CS Universitatea Craiova! Oltenii sunt vulnerabili după ultimele plecări

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează