FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - GAZ METAN 2-1

CRAIOVA - GAZ METAN // FOTO Greșeli mari de arbitraj: oltenii au trecut în avantaj după o eroare a lui Horațiu Feșnic + penalty neacordat pentru oaspeți

Sursă foto: Captură TV Telekom Sport +7   FOTO
Sursă foto: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2020 20:43

Craiova - Gaz Metan 2-1, duel din prima etapă a play-off-ului, a început alert, cu două goluri reușite în primele 9 minute ale partidei, ambele venind din penalty. 

Ambele lovituri de pedeapsă au fost acordate corect, însă Horațiu Feșnic a interpretat apoi greșit faza din care oltenii au trecut în avantaj în minutul 27.

„Centralul” clujean de 30 de ani n-a văzut cum, la faza premergătoare golului reușit de Mihăilă, olteanul Ștefan Vlădoiu l-a doborât la jumătatea terenului pe Sergiu Buș. 

Aflat la 15-20 de metri de fază, Horațiu Feșnic a lăsat jocul să continue. Mingea a ajuns la Nistor, a cărui centrare a fost fructificată de Valentin Mihăilă.

+3 FOTO
  • Sursă foto: Capturi TV Telekom Sport

Penalty pentru Gaz Metan

În minutul 60, Gaz Metan ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri, susține fostul arbitru Cristi Balaj. Claude Dielna, aflat la debutul pentru formația olteană, a intrat riscant prin alunecare și l-a doborât pe Velisar.

Citește AICI toate detaliile de la confruntarea Craiova - Gaz Metan!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
dansy
dansy  •  02 Martie 2020, 10:40
Postat de icostin66 pe 01 Martie 2020, 22:03

Nu ar strica putina decenta... Craiova nu a jucat NIMIC, fara ajutorul lui Fesnic, coautor la golul 2 nu se stie ce se intampla. Arbitrul a tocat Mediasul, faulturi imaginare date Craiovei si brutalitati pe care toata lumea le-a vazut nesanctionate facute de prazari. Chiar si comentatorii au fost pusi in dificultate, nemaistiind la un moment dat cum sa dreaga busuiocul... Au fost faulturi clare nesactionate de Fesnic facute de craioveni la care reluarea fazei s-a dat foarte tarziu sau DELOC... Asa ca, dupa cum am spus, putina decenta nu ar strica...

Dar faultul facut asupra lui Ivan care apoi a trebuit sa paraseasca terenul l-ai vazut bai specialistule??

aius
aius  •  01 Martie 2020, 23:41

Ratarile lui Mihaila, sutul lui Bancu scos de potar, ratarea din 3 metri a lui Ivan....si comentariile voastre ,ca si articolul, rautacioase, nu-si mai aveau rostul !Noapte Buna !

aius
aius  •  01 Martie 2020, 23:39

Hai mai baieti, nu mai fiti suparati, a prins si Fesnic o zi proasta ! Conteaza acum, doar clasamentul !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează