FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

CRAIOVA / Gică Craioveanu nu crede în stilul lui Dan Petrescu: „La noi nu merge ca la CFR Cluj”

Articol de - Publicat duminica, 22 martie 2020 12:43

Gică Craioveanu (52 de ani), directorul de imagine al Craiovei, crede că Bănia nu poate câștiga titlul „în stil Dan Petrescu. Suporterii vor și spectacol în același timp”.

CFR CLUJ. Dane, ce faci cu atâția fundași dreapta?! O fotografie incredibilă, cu 7 fotbaliști pe același post :)

CS Universitatea n-are cum să câștige titlul de campioană cu o filosofie de joc defensivă. Asta e convingerea directorului de imagine al „leilor", Gică Craioveanu. „La noi nu merge ca la CFR, în stil Dan Petrescu. Suporterii noștri vor și spectacol. Ăsta-i spiritul nostru, al oltenilor", a spus fostul internațional român, 52 de ani, într-o intervenție live, pe Facebook.

🎥 LIVE cu Gică Craioveanu. #SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Posted by Universitatea Craiova on Saturday, March 21, 2020

„Eu îmi aduc aminte de când jucam. Aveam într-un meci 4-2 pe tabelă și lumea striga la noi să facem show", a mai spus fostul jucător al Universității, cea care a adus ultimul titlu în Bănie, în 1991.

Gică Craioveanu: „Mai rău era dacă pleca Cicâldău"

Ce le lipsește în acest moment alb-albaștrilor pentru a triumfa în campionat? „Puțină șansă acolo, în fața porții, și fundași centrali. Dar, din ce știu eu, Mihai Rotaru va transfera în vară", a mai spus „Grande", pentru care pierderea lui Martic nu va avea un impact negativ asupra echipei: „Pe postul lui avem soluții, mă gândesc la Vlădoiu, la Mățel. Mai rău era dacă pleca Nistor, Koljic sau Cicâldău. Ei sunt jucători mai importanți".

Gică Craioveanu: „Nu cred că se va mai juca"

Pentru Craioveanu, sezonul 2019-2020 este, practic, compromis. „Nu cred că va fi dus la bun sfârșit. Mi-aș dori să se reia, dar e nevoie de cel puțin două, trei luni la situația care e acum. Și să se joace din trei în trei zile. Probabil că și debutul stagiunii viitoare va fi împins undeva în septembrie", a comentat directorul de imagine al oltenilor.

„Dacă Universitatea Craiova ar evolua acum în campionatul Spaniei eu aș vedea-o undeva în doua jumătate a clasamentului. În Bănie sunt cele mai bune condiții pentru a face mare performanță. Dintre cluburile din Liga 1, avem cea mai bună infrastructură, la nivelul grupărilor din Occident" - Gică Craioveanu, director de imagine CSU Craiova

3e locul pe care-l ocupă Craiova în acest moment în play-off, cu 26 de puncte. Patru mai puțin decât liderul CFR

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

FCSB. Gigi Becali, în război cu Mihai Rotaru: „A apărut peste noapte în fotbal cu o echipă direct în Liga 2 și vrea să se certe cu mine?”

Soția lui Ivan Martic a câștigat duelul cu Mihai Rotaru! De ce a plecat fundașul de la Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
189254898748309
Claude SH  •  24 Martie 2020, 19:13

Craioveanu vorbește, e dreptul lui, a fost fotbalist de rangul întâi în Primera División (actualmente La Liga), golgheter și care a făcut impresie buna la echipele unde a jucat. Dar, referitor la CFR greșește, poate nu se uita la meciurile CFR-ului. Dar se poate uita mai ușor la linia de clasament din sezonul regulat. Va constata ca CSU Craiova asa spectaculoasa cum e, are cu vreo 15 goluri mai puțin decât CFR. Asta ce denota, goluri mai puține dar e spectacol! Spectacolul e și golul, e adevărat, CFR are jumătate din goluri din faze fixe (atenție în condițiile n care au avut doar 3 penaltiuri primite în 26 de partide). Sunt sigur ca dacă se va uita la mai multe partide, inclusiv la cele din Europa, își va schimba numele din Craioveanu în Clujeanul sau Cefereanu.

3116178171747027
Gabriel Tălnaci  •  23 Martie 2020, 16:45

Am văzut când a jucat echipa unde dansul e colaborator cu FCSB. Au jucat deschis, ocazii de poarta ???????????? . E simplu sa stai pe margine și sa dai cu parerea. Stilul de joc e direct proporțional și cu "materia prima". Adevărul e ca succesul lui Petrescu și al CFR-lui e greu de digerat.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  23 Martie 2020, 09:48

Spectacol se numeste si cand te bate acasa cu 2-0, pe Oblemenco, o echipa care se apara tot timpul....sa zicem....precum CFR-ul. Cei care pricep putin fotbal apreciaza si tactica unui antrenor, nu doar fuga si zbaterea in zadar a unor "mari" talente...sau pasele repetate aiurea....sau posesia....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează