FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Dane, ce faci cu atâția fundași dreapta?! O fotografie incredibilă, cu 7 fotbaliști pe același post :)

Dan Petrescu o poate duce pe CFR Cluj spre al treilea titlul de campioană
Dan Petrescu o poate duce pe CFR Cluj spre al treilea titlul de campioană

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2020 09:07

CFR Cluj, campioana României și liderul din Liga 1, a început deja campania de transferuri pentru noul sezon. 

După transferul lui Cristi Bălgrădean, CFR Cluj ar fi ajuns la un acord, după cum susține Gică Craioveanu, și cu Ivan Martic, fundașul dreapta de 29 de ani care sâmbătă și-a reziliat contractul cu CSU Craiova.

CFR Cluj, 7 fundași dreapta

Campioana României transferă fundași dreapta pe bandă rulantă în acest sezon, iar dacă mutarea lui Ivan Martic se va oficializa, la startul viitorului sezon CFR Cluj ar putea bifa un record: 7 fundași dreapta în lot!  

În acest moment, antrenorul Dan Petrescu, fost fundaș dreapta, îi are pe acea poziție pe Meteo Susic și Cristi Manea, fundași de bandă de meserie, dar a mai apelat și la Andrei Burcă, apărător central la bază. În plus, mijlocașul Alex Chipciu are și el mai multe meciuri pe acest post, la Anderlecht și la echipa națională, iar Denis Ciobotariu, fundaș central, a jucat în tur, la Dinamo, în bandă.

Din vară, alți doi fundași dreapta vor fi în lotul campioanei: Ivan Martic și Mihai Butean, care în prezent este împrumutat la Gaz Metan Mediaș.

Campioana ar putea ajunge la 7 apărători de bandă dreapta, dacă șefii echipei reușesc să-i prelungească împrumutul lui Cristi Manea sau dacă-l cumpără, achitând clauza de 2,5 milioane de euro.

4 meciuria jucat Cristi Manea la CFR Cluj în acest sezon, echipă la care a revenit în iarnă, de la FCSB

CFR Cluj, deficitară pe alte posturi

Dacă în acest moment CFR Cluj are 5 jucători pe postul de fundaș dreapta, echipa are deficiențe pe alte posturi.

Giedrius Arlauskis (32 de ani) este titular de drept în poarta campioanei, iar dacă acesta sa va accidenta până la finalul sezonului, Petrescu va fi nevoit să mizeze pe polonezul Grzegorz Sandomierski (30 de ani) care a jucat doar un meci pentru clujeni.

CFR CLUJ. Dane, ce faci cu atâția fundași dreapta?! O fotografie incredibilă, cu 7 fotbaliști pe același post :)

Și-n atac suferă CFR Cluj, acolo unde Billel Omrani e titular cert. Geoge Țucudean a luat pauză de la fotbal din cauza problemelor la inimă, iar Lacina Traore și Mario Rondon nu sunt în cea mai bună formă.

1fundaș stânga are CFR Cluj în lot: căpitanul Mario Camora (33 de ani)

Citește alte știri despre CFR Cluj: 

Dan Petrescu, antrenorul din Liga 1 care l-a impresionat pe Laurențiu Reghecampf: „Știe că doar așa are șanse în cupele europene”

CFR CLUJ. Dan Petrescu, poziție categorică în legătură cu jucătorii străini: „Nu le dăm voie să plece”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
189254898748309
Claude SH  •  23 Martie 2020, 14:45
Postat de leul_90 pe 23 Martie 2020, 13:27

Nu mai abera cu porcarii pe aici, nimeni din Cluj nu suporta KVSC-ul! Singurii suporteri pe care ii are sunt cei care locuiesc in gruia, plus cei din satele adiacente, asa numiti si suporteri de rezultat. Ai fost la vreun meci U - Cfr, sa vezi ce mult se 'iubesc' cele doua echipe? Cand KVSC-ul era in insolventa, la stadion veneau maxim 100 de persoane!

Mi se pare ca aberezi tu, care 100 de spectatori în insolventa. Abonați erau 3000. Plus câți mai veneau. Iar în prezent sintem pe locul 3 în țară în topul suporterilor cu 4700 spectatori pe meci. Voi aveți măcar jumătate cei de a U? Vorbești de Gruia? Eu stau în Mărăști, am prieteni din Gheorgheni și Grigorescu care vin la fiecare meci. E adevărat ca vin la meciuri și spectatori din Mureș, Sălaj și Maramureș. Poate dacă treci prin zona când sunt meciurile le poți vedea autoturismele. Nu înțeleg de ce te-ai aprins atât de înflăcărat? Ești ultras U-ist? Deocamdată doar CFR Cluj a pus Clujul pe harta fotbalistica europeana. În sondajul gsp fanii CFR Cluj din întreaga țară reprezinta 7,4%. U Cluj nu se regăsește în acest top dar acolo exista alte echipe din Liga a 2-a, precum Petrolul, Argeș, Timișoara, UTA. Deci nu știu cine aberează, uită-te în spate sa vezi câți spectatori ați avut ultimele 10 meciuri și calculează câți spectatori a avut CFR.

leul_90
leul_90  •  23 Martie 2020, 13:29
Postat de nenea007 pe 22 Martie 2020, 19:04

Esti caraghios... Fata de cine se face ''de maro''?! Si eu respect Frana, prima data am jucat acolo, pe zgura din Gruia, doar apoi am ajuns la ''U''. Clujul nu este reprezentat doar de ''Universitatea'', cu TOATE sectiile sale sportive, ci si de CFR. Si orice clujean este mandru de performantele franarilor, chiar daca este ''U''-ist.

E ca si cum ai spune ca oricine de la Dinamo se bucura pentru rezultatele bune a celor de la Steaua sau Rapid! Abtine-te, ca o dai in penibil, un U-ist adevarat nu suporta KVSC-ul. Degeaba ai jucat la U, daca n-ai 'simtit' atmosfera din peluza!

leul_90
leul_90  •  23 Martie 2020, 13:27
Postat de Claude SH pe 22 Martie 2020, 15:43

Nu trebuie sa schimbe sigla, în Cluj sunt mulți suporteri care merg la ambele echipe, atât la U Cluj, cât și la CFR. Chiar, între cele doua echipe exista mai nou un parteneriat, au mers 3 jucători, vor mai merge 4 la vara, sa știe și acei ultrasi de la U Cluj, ca în vremuri grele, CFR le întinde mâna.

Nu mai abera cu porcarii pe aici, nimeni din Cluj nu suporta KVSC-ul! Singurii suporteri pe care ii are sunt cei care locuiesc in gruia, plus cei din satele adiacente, asa numiti si suporteri de rezultat. Ai fost la vreun meci U - Cfr, sa vezi ce mult se 'iubesc' cele doua echipe? Cand KVSC-ul era in insolventa, la stadion veneau maxim 100 de persoane!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează