FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Dan Petrescu, poziție categorică în legătură cu jucătorii străini: „Nu le dăm voie să plece”

Dan Petrescu are în palmares două titluri de campion cu CFR Cluj
Dan Petrescu are în palmares două titluri de campion cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 11:53

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre situația străinilor din lotul clujenilor în contextul pandemiei de coronavirus.

Noi nu le dăm voie să plece, dar e mai importantă viața decât fotbalul acum. Dacă fiecare are nevoie să-și vadă familia neapărat... poate a plecat cineva, nu știu. Nu-i controlez, nu mă duc la ei acasă.

În viață se poate întâmpla orice, cea mai importantă e sănătatea acum. Acei străini vor să meargă acasă. Eu le-am spus tuturor că nu e mai bine nicăieri decât în România. Adică rămâneți pe loc. Dacă nu rămâneți pe loc, nu o să fie bine pentru voi. S-ar putea să se îmbolnăvească ei sau familia, și atunci o să regrete că au plecat”, a declarat Petrescu, la TV Digi Sport.

FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au ajuns la un acord: cele două variante de continuare a sezonului

  • Stranierii din lotul CFR-ului: Sandomierski, Boli, Cestor, Susic, Camora, Djokovic, Pereira, Vinicius, Sylla, Omrani, Traore, Rondon, Arlauskis

CFR Cluj, mesaj pentru jucători: „Nu ieșiți din oraș”

Jucătorii au fost anunțați în urmă cu mai multe zile că antenamentele se suspendă. Clujenii au fost sfătuiți să evite ieșirile în oraș, mai ales în locurile aglomerate, și să încerce pe cât posibil să stea în casă.

Ardelenilor li s-a transmis să nu părăsească Clujul. Între timp, la marginea orașului au apărut filtre la intrările în localitate, fiind luate măsuri de triere pentru cei care vin din străinătate.

De asemenea, jucătorii au fost informați să nu meargă nici la sală pentru pregătire individuală în perioada aceasta.

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu a găsit soluția pentru Liga 1: CFR Cluj campioană! Cum vede finalul sezonului: „Așa nu s-ar supăra nimeni. Ar fi cel mai logic”

Dan Petrescu, dezvăluire surprinzătoare despre Gică Hagi: „Mi-a spus-o înainte de meciul direct”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
persanu
persanu  •  19 Martie 2020, 13:00

Ma mir ca nu te iei si de Coronavirus cine la inventat l-au inventat special sa va scoată din forma nea Dane :))) ca si cu VAR si restul regulilor dintr-o competiție care trebuiesc respectate de toți, mai ales atunci cand toti au votat pentru. Dar noi vrem direct in champions league. Păcat de cariera ta ca fotbalist, ai fi putut fi si un antrenor foarte bun daca nu erai ca in mahala cu gura si daca nu fugeai la salariu mai mare oriunde in lumea asta, e clar ca poate toți am fi facut la fel in locul tău.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează