FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - HERMANNSTADT 3-0

CRAIOVA - HERMANNSTADT 3-0 // Sibienii surprind după umilința din Bănie: „Am respectat tot ce am pregătit săptămâna aceasta” :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 21:40

Srdjan Luchin, fundașul celor de la Hermannstadt, a surprins la finalul partidei cu CS Universitatea Craiova, pierdută în deplasare cu 0-3. 

Fundașul sibienilor e de părere că echipa sa a făcut o partidă solidă în Bănie, deși Craiova a avut o posesie de 66%, iar Hermannstadt a avut doar două șuturi pe poartă.  

„Am început bine jocul, am respectat tot ce am pregătit în această săptămână. Nu le-am dat spații, adversarii nu și-au creat ocazii de poartă, dar datele problemei s-au schimbat după primirea golului din prima repriză. Apoi, în repriza secundă, am riscat mai mult și asta s-a văzut. 

Explicații pentru ultimele rezultate? Nu știu. Întrebați antrenorii, întrebați conducerea.  Craiova e o echipă bună, chiar dacă celor de acolo le-au lipsit câțiva jucători de bază. Azi au fost mai buni”, a spus Luchin, la Look Sport. 

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova - Hermannstadt 3-0!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sib89
sib89  •  24 Noiembrie 2019, 22:05

Titlu de 2 lei, clickbait, cum va place voua. Luchin a spus clar... in prima repriza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează