FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - HERMANNSTADT

CRAIOVA - HERMANNSTADT 3-0 // VIDEO „Te pup, vere”! Victorie categorică a lui Pițurcă în fața lui Eugen Neagoe

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 21:00

CS Universitatea Craiova a făcut scor cu Hermannstadt, 3-0, în duelul dintre verișorii Victor Pițurcă și Eugen Neagoe. Sibienii n-au contat aproape deloc în cele 90 de minute, facilitând misiunea oltenilor de a reveni pe podium.

Alb-albaștrii s-au instalat în jumătatea adversă încă din primele minute ale partidei, iar problema învingătoarei nu s-a pus în niciun moment. Golul plutea în aer și a venit până la urmă în minutul 39, când Nicușor Bancu a înscris cu o execuție plasată din careu. 

Nici repriza secundă n-a adus vreo îmbunătățire semnificativă în jocul echipei lui Eugen Neagoe, fostul „secund” al lui Pițurcă de la echipa națională. Continuând să atace, craiovenii au mai înscris o dată în minutul 68, prin Cicâldău.  

67-33%a fost posesia în favoarea Craiovei

Scorul a devenit unul de neprezentare în minutul 76, când Ousmane Viera a completat seara dezamăgitoare a sibienilor și și-a înscris în proprie poartă. 

Fără Pigliacelli, scos din lot înaintea meciului, dar și fără Ivan și Mihăilă, suspendați, oltenii au bifat duminică seara una dintre cele mai convingătoare victorii din acest sezon. Grație rezultatului, alb-albaștrii au urcat pe locul 2, cu 31 de puncte, la trei lungimi în spatele liderului CFR Cluj.  

De partea cealaltă, Hermannstadt mai bifează un rezultat modest și rămâne pe locul 13 în Liga 1, cu doar 14 puncte. 

CRAIOVA - HERMANNSTADT 3-0

  • Au marcat: Bancu '39, Cicâldău 68, a.g. Viera '70

ECHIPELE DE START:

CRAIOVA: L. Popescu - Măţel, Tiago, Bălaşa, Bancu - Qaka, Cicâldău, Zakaric - Bărbuţ, Niţu, Baiaram
REZERVE: Marinescu, Vătăjelu, Vlădoiu, Acka, Ivanov, Roman, Fortes
ABSENȚI: Ivan, Mihăilă (suspendați), Koljici, Martici, V. Constantin (accidentați)
ANTRENOR: Victor Pițurcă

HERMANNSTADT: Novo - Luchin, Viera, Stoica, Opruţ - L. Dumitriu, Offenacher,  De Castro Taira - David Caiado, Debeljuh, Buzan
REZERVE: Figuiredo, Tătar, Rimane, Buşu, Dâlbea, Vodă, Yazalde
ABSENȚI: P. Petrescu (suspendat), Rimane, R. Pires (incerți)
ANTRENOR: Eugen Neagoe

Stadion: "Ion Oblemenco"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
robotucigas
robotucigas  •  26 Noiembrie 2019, 10:33
Postat de lionforever pe 24 Noiembrie 2019, 23:24

Nu inteleg aluzia, în dolj a câștigat iohanis giurgiu si teleorman sunt in muntenia nu in oltenia.

Nu are rost să-ți bați capul cu proști. Exact cum au copii din Ardeal mentalitatea ca sunt Unguri, asa sunt și ei. Ei se cred mare scula și sunt vai steaua lor de nesimțiți. Spui odată sau de doua, dar nu te mai saturi de prostia asta? Oare la Dinamo nu trebuia sa se desființeze clubul după reguli stricte. Nu aveau licență trebuiau desființați, dar în România cum prostia este la ordinea casei, uite și pe ei supraviețuind. Cei din Craiova ar trebui sa radem de Dinamo, dar nu este tocmai de râs. Ca vom juca fără ei cu echipe gen Sepsi sau Voluntari.

dansy
dansy  •  25 Noiembrie 2019, 11:03

Bai lasati-l in pace pe Piturca pentru ca el stie mai bine,mult mai bine ca voi sa faca si sa antreneze o echipa.Nu va mai dati cu parerea toti prostii pe aici ca faceti rau echipei.

dansy
dansy  •  25 Noiembrie 2019, 10:55
Postat de user_digi.forum pe 24 Noiembrie 2019, 21:25

În orele următoare, vor crește considerabil vânzările de tesle în Oltenia ! Vom auzi, la tot pasul,...poc!, poc! O adevărată simfonie („Dansul teslelor”).

Voi dansati "cainii singuratici" sau "hora hotilor "!!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează