FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Craiova îl ia pe Dan Nistor! Lovitură pentru Dinamo: căpitanul ar urma să semneze luni cu oltenii

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 17:17

DINAMO // Dan Nistor (31 de ani) e la un pas să părăsească Dinamo, căpitanul „câinilor” fiind aproape să se transfere la Craiova.

Ultimele luni i-au fost de ajuns lui Dan Nistor! Cu restanțe salariale ce datează din septembrie și intrat, mai nou, în conflict cu o parte a suporterilor, fotbalistul s-a săturat de Dinamo și e aproape să ajungă la o rivală a roș-albilor.

Conform ProSport, Nistor ar urma să semneze lunea viitoare cu gruparea antrenată de Victor Pițurcă. Acolo, l-ar aștepta un salariu de 11.000 de euro pe lună, același pe care-l avea și în „Ștefan cel Mare”. Potrivit aceleiași surse, chiar fotbalistul a fost cel care a insistat să fie lăsat să plece în Bănie.

Craiova ar urma să le plătească celor de la Dinamo suma de 300.000 de euro, mult sub așteptările pe care șefii din „Ștefan cel Mare” le aveau privind transferul celui mai valoros jucător din lot.

3 goluriși 10 pase decisive a reușit Nistor pentru Dinamo în acest sezon

Nistor a mai jucat de-a lungul carierei pentru CS Rucăr, Internațional Curtea de Argeș, Muscelul Câmpulung, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian, CFR Cluj și Dinamo. 

Vezi și: 

Se destramă Dinamo? Jucătorii străini au pus mâna pe telefoane și au vorbit cu impresarii: „Ori ni se dau banii, ori să ne lase să plecăm liberi!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (125)
100000583129623
Stefan Constantin  •  04 Ianuarie 2020, 19:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anthony_alexandru
anthony_alexandru  •  04 Ianuarie 2020, 12:58

un CAPITAN paraseste ultimul corabia dar desigur aici nu vorbim despre un Capitan vorbim de un jucator platit . un lider strage echipa in jurul lui si se exprima doar pe teren Nistor vorbeste doar de bani si a luat pe toata lumea la misto . Pierderea Tinerilor plecati pe cate 150.000 ....400.000 de euro reprezinta o afacere de supravietuire acolo sunt greselile de management

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  04 Ianuarie 2020, 10:49

FOARTE PROASTA MIȘCAREA! PĂCAT, TRIST,INEVITABIL...UN NOU PLAY-OUT,AL 3-LEA CONSECUTIV,CUM ZICEA CINEVA,VEDEM LA VARA,ĂSTA DACĂ MAI EXISTA DINAMO*****

Vezi toate comentariile (125)
Comentează