FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Se destramă Dinamo? Jucătorii străini au pus mâna pe telefoane și au vorbit cu impresarii: „Ori ni se dau banii, ori să ne lase să plecăm liberi!”

Articol de - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 13:43 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 11:27

Dinamo a terminat anul dezastruos, cu trei înfrângeri la rând, și are șanse infime să prindă play-off-ul, fiind la 7 puncte de locul 6, ocupat de Viitorul, cu 4 etape înainte de final. 

Pe lângă rezultatele slabe, dinamoviștii au și probleme financiare. Astfel, Dinamo riscă să piardă mai mulți jucători din cauza neplății salariilor. 

În ceea ce privește restanțele salariale ale dinamoviștilor, nici acum nu știu data când vor lua banii din contracte și cuantumul acestora. Roș-albii au reunirea luni și atunci speră că vor primi vești în privința salariilor neplătite. 

Mai ales că pe 13 ianuarie se pleacă în cantonament în Spania. Iar fotbaliștii străini au vorbit deja cu agenții lor spre a clarifica situația la începutul săptămânii viitoare.  

„Ori ni se dau banii, ori să ne lase să plecăm liberi! E deja perioada de mercato, trebuie să știm ceea ce vom face", au transmis ei. 

Cine sunt străinii de la Dinamo

Ricardo Piscitelli (portar), Gabriel Moura (fundaș dreapta), Linas Klimavicius (fundaș central), Ante Puljic (fundaș central), Brito (mijlocaș ofensiv), Filip Mrzjlak (mijlocaș defensiv), Diego Fabbrini (mijlocaș ofensiv), Mattia Montini (atacant) și Slavko Perovic (atacant) sunt străinii din lotul lui Dinamo care ar putea pleca în zilele viitoare.  

Citește și:

Probleme cu transferul lui Luismi Sanchez » Jucătorul fuge de Dinamo din cauza problemelor financiare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
rocky2
rocky2  •  04 Ianuarie 2020, 00:15
Postat de miki123 pe 03 Ianuarie 2020, 20:57

Nu există pe Terra, adunătură mai neevoluată și cu un IQ mai mic decât fîcîsîbîiști! Ei sunt niște exemple reale și netratabile!!! fcsb nu este STEAUA, definitiv și irevocabil!!! Vă arde TALPAN din toate unghiurile, să îi dea Dzeu sănătate!

Un calduros La Multi Ani domnului Talpan!

creeperno999
creeperno999  •  03 Ianuarie 2020, 23:49

Ce mercenari are dinamo. Astra are restante de 4 luni si d-abia acum se revolta jucatorii iar la dinamo sunt de o luna si jumatate sau de cateva zile pentru fiecare jucator in parte

miki123
miki123  •  03 Ianuarie 2020, 20:57

Nu există pe Terra, adunătură mai neevoluată și cu un IQ mai mic decât fîcîsîbîiști! Ei sunt niște exemple reale și netratabile!!! fcsb nu este STEAUA, definitiv și irevocabil!!! Vă arde TALPAN din toate unghiurile, să îi dea Dzeu sănătate!

Vezi toate comentariile (56)
Comentează