FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova e aproape să dea lovitura, dar nu cu Mihăilă sau Cicâldău! Impresarul l-a dat de gol: e dorit în Germania

Elvir Koljic (25 de ani), atacantul celor de la CS Universitatea Craiova, are oferte din Germania.
Elvir Koljic (25 de ani), atacantul celor de la CS Universitatea Craiova, are oferte din Germania.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 17:55 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 18:19

Elvir Koljic (25 de ani), atacantul celor de la CS Universitatea Craiova, are oferte din Germania. 

Elvir Koljic a fost convocat la prima reprezentativă a Bosniei, pentru meciurile cu Italia și Polonia din Liga Națiunilor. Impresarul atacantului, Enes Tatarevic, a vorbit în țara natală despre situația fotbalistului pe care îl reprezintă. Acesta susține că Elvir este aproape de un transfer în liga secundă din Germania. 

Koljic, dorit în Germania

„Există interes pentru Koljic din liga secundă a Germaniei. Vom vedea”, a declarat Enes Tatarevic conform site-ului bhlopta.com.

Craiova e aproape să dea lovitura, dar nu cu Mihăilă sau Cicâldău! Impresarul l-a dat de gol: e dorit în Germania

1.800.000 de euroeste cota lui Elvir Koljic, conform transfermarkt.de

22 de goluria marcat Koljic în tricoul Craiovei

VIDEO. Valeriu Iftime, despre transferul lui Marius Constantin la CSU Craiova: „Pe Marius Constantin l-am privit ca pe un viitor mare antrenor”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

CRAIOVA. Mihai Rotaru, Sorin Cârțu și alți doi oameni de la Craiova au coronavirus

EUROPA LEAGUE. Sorin Cârțu a spus TOTUL după eliminarea Craiovei: „Bergodi era distrus! Trebuia să batem și fără antrenor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
939271716140965
Manu Ion  •  03 Septembrie 2020, 10:00

Ce lovitura da craiolguta ???La ce club se transfera Koljic????In liga a doua Germana si ne bucuram de parca ar pleca la Real Madrid !!!!!

doardinamo1948
doardinamo1948  •  03 Septembrie 2020, 04:20

Pe Bergodi nu îl vrea nimeni?

629690994563561
Sutiman Ilie  •  03 Septembrie 2020, 01:59

Cred ca prostia doare, și vrem sa distrugem jucători. Ca x pleacă, y are oferte. Oameni buni în România sunt rebuturi. În Europa a jucat ai Kolici și a fost o legumă. Și nu cred căci Kolici va fi dat pe puțin, iar aia din liga a 2-a își permit? Cred ca și Kolici are bunul simt sa înțeleagă ca a venit la ăștia și a jucat puțin. A stat numai accidentat, este dator clubului ăstuia. Mihăilă este o glumă, iar Cicâldău, cred ca suntem cu toți prosti să-l credem mare jucător. A dat câteva pase decisive și 2 goluri care nu au fost din penalti. Penibil la ce jucători vindem noi. Craiova va trebui sa își ia jucători buni dacă vrea campionat. Iar Mihăilă și Ivan dacă nu joacă sa fie rezerve. Asta este viața, lăsăm pe cei care vor sa joace. Ai un meci prost, doua. Dar frate sa dai 2 goluri într-un an sai 5 Mihăilă. Este o glumă ce spuneți voi ca acești jucători sunt buni. Eu cred ca Bărbuț este cel mai bun pentru Craiova, și totuși nu are loc. Ca la ***, ne mint ca vor campionatul, și baga doar ratați

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează