INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LOKOMOTIV - CRAIOVA 2-1

EUROPA LEAGUE. Sorin Cârțu a spus TOTUL după eliminarea Craiovei: „Bergodi era distrus! Trebuia să batem și fără antrenor”

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele CS Universității Craiova, a comentat eliminarea oltenilor în primul tur preliminar al Europa League, după 1-2 contra lui Lokomotiv Tbilisi (Georgia)
Sorin Cârțu (64 de ani), președintele CS Universității Craiova, a comentat eliminarea oltenilor în primul tur preliminar al Europa League, după 1-2 contra lui Lokomotiv Tbilisi (Georgia)

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 17:43 / Actualizat luni, 31 august 2020 18:05

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele Craiovei, a comentat eliminarea oltenilor din primul tur preliminar al Europa League, după 1-2 contra lui Lokomotiv Tbilisi (Georgia).

„Nimeni nu s-a gândit că s-ar putea întâmpla așa ceva. Jucătorii au fost marcați probabil de finala campionatului, dar, dacă te gândești prea mult la trecut, nu rezolvi problemele prezentului. 

Georgienii ne-au arătat cu ce orgoliu trebuia să jucăm, asta când eram mai buni ca anul trecut, când nu erau Nistor, Koljic, Marius Constantin.

Am stat cu Bergodi de vorbă, era distrus, cu un asemenea adversar trebuia să batem și fără antrenor pe bancă! A fost greu pentru el, echipa în Austria, el în România. Acum are iar 10 inși plecați pe la echipele naționale” a declarat Cârțu la emisiunea Liga DigiSport.

Craiova, eliminată din Europa League

Eșecul trupei lui Cristiano Bergodi va rămâne ca o pată neagră pe istoria clubului din Bănie, dar și pentru fotbalul românesc. Craiova a fost eliminată de Lokomotiv Tbilisi, o formație obscură chiar și pentru întrecerea internă din Georgia, nu doar pentru competiția din cupele europene.

Lokomotiv Tbilisi, a doua cea mai slabă echipă rămasă în cupele europene

CLUBCOEFICIENT
1. Inter Club d'Escalde0.566
2. Lokomotiv Tbilisi1.150
3-4. Coleraine (Irlanda de Nord)1.250
       Bala Town (Țara Galilor)1.250
5. Sfântul Gheorghe (Moldova)1.350
6. Borac Banja Luka (Bosnia)1.375
7-9. Renova Dzepciste (Macedonia)1.475
       Teuta Durres (Albania)1.475
        Sileks Kratovo (Macedonia)1.475
10. Floriana (Malta)1.500

Citește mai multe știri din Europa League:

EXCLUSIV Marius Croitoru îl contrazice pe Valeriu Iftime, după tragerea la sorți din Europa League: „Părerea mea e alta”

Toate detaliile despre adversara moldovenilor din Europa League + reacția lui Iftime

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ipsilante
ipsilante  •  03 Septembrie 2020, 16:55

Ce trist! Un jucator de legenda al Stiintei, pe un post important la club, declara raspicat, la toate posturile TV, ca NU se implica la Stiinta, dar, DEVINE CARJA lui Bergodi! Cartu se face de ras cu fiecare zi… A contestat covid-ul, acum are parte de el! L-a susutinut pe Bergodi, vehement, a pierdut si titlul, ACASA, RUSINOS, iar apoi a inregistrat, poate, cea mai RUSINOASA eliminare din istoria Stiintei, din Eutropa! JENANT domnule Cartu! Ce va mai trbuie pentru ca sa demisionati? Poate o injectie cu BUN SIMT! V-am iubit si apreciat ca fotbalist de exceptie! V-am apreciat ca antrenor! Va detest ca balast in staff-ul Stiintei, prezent doar in interviuri hilare si pe statul de plata a salariilor! Apropos! Mandria Dvs. mai traieste? Forza Stiinta!

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  01 Septembrie 2020, 06:51

La sfarsitul campionatului trecut s-au incalcat intelegerile facute mai inainte. Pana la urma, cineva se va scapa si vom afla ca de fapt cartile erau facute pentru Craiova. Numai ca s-a intervenit prin Federatia de Judo si Scoala Ardeleana de la Cluj, cum ca n-ar fi bine sa mearga titlul in Oltenia, tocmai acum in prag de alegeri. Asa ca la loc comanda, o dam de toti peretii la meciul cu Astra si facem in asa fel incat CFR sa fie favorizata. Punem si un arbitru de casa care a inchis ochii la golul egalizator unde a fost un fault cat casa. Dar banii au fost dati conform intelegerii. Nu numai ca au fost dati, dar au fost ci cheltuiti, de unde sa-i mai dai inapoi? Scapa Ticleanu porumbelul cu supararea de la Tbilisi si GSP ia foc, ne arata ca 7 etape la rand Craiova a fost ajutata de arbitri. Asa a fost, daca asa a fost intelegerea. Daca mai faceti valuri, vom afla mai multe, ca porumbeii sunt usor de scapat.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  31 August 2020, 23:22
Postat de Razvan Mihailescu pe 31 August 2020, 21:01

O sa lua ți voi sau steaua campionatul, CFR nu mai poate, nici de la 11 m nu o mai baga, în grupe nu mai ajung, Bani nu o sa mai aibă, pleacă pe rand toti

Tataie, treci la culcare că vorbești prostii !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează