FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Mai slab decât Papură! Victor Pițurcă nu confirmă așteptările fanilor din Bănie

Articol de - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 09:00

Victor Pițurcă a adunat opt partide în campionat pe banca Universității, câte bifase și vechiul tehnician, care i-a devenit secund. Papură, pe care galeria Craiovei nu-l considera îndeajuns de bun, a obținut cu patru puncte în plus față de randamentul înregistrat de Piți.

Suporterii olteni și-au dorit o marcă puternică, un nume mare în conducerea tehnică. Papură nu era demn de un club care-și propunea să câștige campionatul, așa gândeau fanii alb-albaștrilor. Ceea ce era adevărat, din moment ce „Papi” era legitimat mai mult cu cariera de jucător al Universității decât cu talentul pe care-l demonstrase ca tehnician.

Problema de care se lovește clubul acum: reputația formidabilă a lui Pițurcă nu garantează niște rezultate mai bune. Dimpotrivă, randamentul a devenit mai slab! Fostul selecționer a acumulat opt partide pe banca alb-albaștrilor în Liga 1, câte bifase și omul pe care l-a înlocuit.
Raportul: cinci victorii, un egal și două înfrângeri înregistrase Papură. Trei victorii, trei egaluri și două înfrângeri a contabilizat Piți.

Subestimatul Corneliu a obținut cu patru puncte în plus față de lăudatul Victor! E drept că echipa nu juca încântător nici la începutul sezonului, însă câștiga mai des decât în prezent.

Reperul pozitiv pentru Pițurcă îl constituie meciul cu Dinamo, pe care ai lui l-au câștigat cu 4-1 grație celei mai bune prestații din acest sezon. Cicâldău și compania s-au chinuit în restul partidelor. Au suferit îngrozitor și sâmbătă, cu nou-promovata Chindia. Târgoviștenii nici măcar nu joacă la ei acasă, evoluează la Ploiești fiindcă stadionul din Dâmbovița nu respectă criteriile de licențiere pentru Liga 1, și au mai jucat și cu un om în minus timp de 60 de minute. Nici măcar în condițiile astea n-a izbutit Craiova să câștige, abia a egalat la unu și a luat un punct. Pițurcă a arătat resemnat după egalul surprinzător: „Sunt dezamăgit, am avut noroc că am obținut remiza. La cum s-a jucat, am fi putut pierde”.

16 punctecâștigase Craiova în opt meciuri cu Papură pe bancă. Pițurcă a condus echipa tot în opt partide, dar a obținut numai 12 puncte

Citește și:

Victor Pițurcă, atac la Gigi Becali: „Cum să-i interzici unui jucător să joace?” + „Dacă are bani, să vină să-i cumpere!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
155242644916485
Smarandoiu Stefan  •  16 Noiembrie 2019, 23:17

Răuvoitorii nu iau în calcul ce adversari a avut Craiova în meciurile respective! În altă ordine de idei, poate citește cineva aceste rânduri și îi sugerează lui Pițurcă să-l reprofileze pe FORTES FUNDAȘ CENTRAL! Merită încercat! Și ȘTEFĂNESCU n-a fost inițial fundaș!

ipsilante
ipsilante  •  12 Noiembrie 2019, 23:18

Se spune ca antrenorii ar fi de doua categorii: unii(majoritatea)-cei care "construiesc" echipe si cer timp pentru asta (1-2-3 ani!), sunt relativ ieftini, vin oricand si cam la orice echipa, FARA a avea PRETENTII mari; altii, o minoritate mai selecta, sunt cei care fac performanta. Ei sunt scumpi, nu accepta sa vina oricand si la orice echipa. Daca accepta contractul, atunci ei cer conditii si completarea rapida a lotului, inhamandu-se imediat la REZULTATE! Exemplu: Dan Petrescu. Piturca a venit la Stiinta ca "antrenor de prformanta" si acum… construieste! Ce? Numai el stie. Testeaza si iar testeaza. Mai are de testat felmeile de serviciu, bucataresele si administratorul clubului si apoi ataca titlul. Peste 10 ani, desigur. Lasand gluma la o parte, el insista sa-i metamorfozeze pe Ivan in Levandovski, uitandu-i definitiv pe doi dintre cei mai folositi jucatori inainte de a veni el: Mateiu si Mihai Roman. Aud de la diversi ca Stiinta nu ar avea lot bun. Eu cred ca chiar si un Multescu, ca sa nu dau si alte exemple, cu actualul lot, Stiinta chiar s-ar lupta la titlu. Pe vremea lui, lotul era si subtire si mult mai slab si, cu toate astea, echipa construia cu ususrinta, isi crea o multime de ocazii de poarta si avea posesie jucand mult mai rapid decat acum. Piti nu ne ofera nici fotbal, nici rezultate. Ne ofera insa, din belsug, FRUSTRARE! Si rabdarea are o limita! Poate afla si el. FORZA STIINTA!

stefan..
stefan..  •  11 Noiembrie 2019, 20:30

Papură e un antrenor slab, ca inca alti predecesori: Gane, Cartu, Mogosanu, chiar si Sandoi. Toți au fost numiți la "apelul bocancilor". Multescu si Mangia si-au meritat locul pe banca Stiintei, in trecutul apropiat. Cartu e "buba". Atentie, Piti!..

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close