FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Mihai Rotaru a făcut anunțul! Ce face cu jucătorii pe care Victor Pițurcă și ultrașii au cerut să fie dați afară

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 22:38

Mihai Rotaru, patronul de la CS Universitatea Craiova, a decis să le mai dea o șansă jucătorilor pe care Victor Pițurcă dorea să-i de afară de la echipă. 

Mihai Rotaru a emis un comunicat în care a dat detalii despre situația echipei și în care a anunțat oficial că noul antrenor va fi Corneliu Papură. Acționarul a lăsat de înțeles că echipa va conta pe viitor pe Mirko Pigliacelli, Alexandru Mateiu și Ivan Martic.

„Credem totodată că jucători precum Martic, Mirko sau Mateiu, jucători ce au evoluat mai puțin sau deloc în ultima perioadă, vor aduce un plus valoric echipei. Și sperăm că în perioada imediat următoare să se mai alăture cel puțin un nume familiei noastre” 
fragment din comunicatul semnat de Rotaru

Titular incontestabil până la venirea lui Pițurcă, portarul italian Mirko Pigliacelli (28 de ani) s-a certat cu acesta și a fost trimis la echipa a doua. Ulterior, portarul s-a bucurat de plecarea lui Piți, apoi a fost făcut praf de ultrași. (Detalii AICI

15 meciuria jucat Pigliacelli în acest sezon

Ivan Martic, 29 de ani, a fost dorit de Dinamo, după ce „câinii” l-au dat pe Nistor. Fundașul dreapta croat a jucat 16 meciuri pentru olteni. 

Mijlocașul Alexandru Mateiu, 30 de ani, a bifat 18 partide și un gol. Începuse să nu mai prindă echipa cu Pițurcă, fostul selecționer fiind nemulțumit de viața extrasportivă a fotbalistului. 

Citește și:

Mihai Rotaru iese la atac: „Presa e de vină!” » Îi „urechează” și pe Edi Iordănescu și Marius Șumudică + fault la Papură!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ipsilante
ipsilante  •  14 Ianuarie 2020, 23:25
Postat de dansy pe 14 Ianuarie 2020, 15:29

Bai daca ai fi suporter Universitatea Craiova ai stii ca Mateiu si mai nou si Cicaldau isi cap impart paharele de vin pe la EPOCA.Mai ales Mateiu le trage tare la masea.A stiut Piti ce face.Nu mai vb pe aici daca habar nu aveti ce se intampla la echipa.

Prietene, STIM! Tu stii cam cat bea Mutu sau Tamas? Iti spun eu: MULT! Ei bine, acest briliant care a tras si trage si pe nas si pe gat, a fost numit inainte de a se naste ca antrenor, chiar functia de ANTRENOR al echipei de tineret a Romaniei! (?) Pe Tamas se bat Astra, Stiinta si alte echipe, desi are 37 de ani si bea cat n-ai mai vazut! Deci, ciocul mic! Daca nu bei si joci PROST esti neintetresant! Daca joci BINE, chiar daca bei, asta e! Priceputa-i? FORZA STIINTA! PS.: Eu nu beau! Totusi, cu Victor Piturca antrenor, mai aveam putin si deveneam alcoolic! Clar?

dansy
dansy  •  14 Ianuarie 2020, 15:29
Postat de nealiniatul pe 14 Ianuarie 2020, 08:08

Dupa ce a primit cadou o echipa direct in divizia B, si nu orice echipa, Rotaru asta parea ca este doar un executant PSD, PNL si altele. Cu deciziile din ultimul timp , pare ca ar avea si ceva valoare umana. Salutam faptul ca nu si-a batut joc de niste fotbalisti buni si seriosi pe care i pusese pata la nonvaloarea aia umana de Piturca. . Cind va realiza ca la Craiova trebuie sa aduca profesionisti care nu au de a face cu mocirla din oras, probabil ca va avea si ceva rezultate notabile. Totusi, daca nu cumpara clubul lui Mititelu pe o suma aproape de adevar, sa dea legitimitate CSU, performantele nu au nici o valoare. Este oare acest Rotaru un om onorabil?

Bai daca ai fi suporter Universitatea Craiova ai stii ca Mateiu si mai nou si Cicaldau isi cap impart paharele de vin pe la EPOCA.Mai ales Mateiu le trage tare la masea.A stiut Piti ce face.Nu mai vb pe aici daca habar nu aveti ce se intampla la echipa.

dansy
dansy  •  14 Ianuarie 2020, 15:26
Postat de Roxana Iosif Dombi pe 14 Ianuarie 2020, 12:56

Uite ce fm era un transfer de la Viitoru Erik dar la luat Voluntari ca ROTARIU nu-si baga mana in buzunar sa faca un transfer ca atacant adevarat

Ce sa caute Eric la Craiova?Nu inteleg ce tot propuneti jucatori batrani si expirati la Universitatea.Daca era bun il pastra Hagi.Nu poti aduce un jucator care nu face faza defensiva iar in atac joaca lent si din cand in cand mai da cate un gol.Un jucator ca Eric incetineste ritmul echipei.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează