FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA. Mirko Pigliacelli, revenire cu peripeții în România » 7.000 de kilometri de aventuri: „Un taxi, 3 avioane, un autobuz și 4 ambulanțe”

Mirko Pigliacelli. Sursă foto: Instagram
Mirko Pigliacelli. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2020 15:32

Mirko Pigliacelli (26 de ani) era singurul jucător al Craiovei care nu ajunsese încă în România. Portarul italian a fost în cele din urmă „repatriat”, după o călătorie plină de peripeții.

Pigliacelli a trebuit să folosească mai multe zboruri cu escală, întâmpinând pe aeroporturile din Frankfurt și Lisabona rigorile existente în prezent din cauza pandemiei de coronavirus. 

„După 40 de zile de carantină, un taxi, trei avioane, un autobuz, patru ambulanțe și 39 de ore de călătorit, am reușit, într-un final, să ajung la destinație, dar acum trebuie să intru în carantină. Acum, am nevoie de somn”, a scris Mirko Pigliacelli pe contul său de Instagram. 

Carantină pentru Pigliacelli

Mirko Pigliacelli va intra în carantină timp de 14 zile, așa cum prevăd măsurile autorităților. După cele două săptămâni, va reveni la antrenamentele conduse de noul antrenor Cristiano Bergodi

VIDEO. Au apărut recomandările de relaxare de la INSP: cum vom merge la frizer, ce nu avem voie să facem în biserici și ce se întâmplă cu școlile

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

S-a simțit Corneliu Papură „lucrat” la Craiova? Umilința din derby-ul cu FCSB l-a transformat pe doctor în suspectul numărul 1

CRAIOVA. Mihăiță Pleșan contestă numirea lui Bergodi: „NU cred în el”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
mehighms
mehighms  •  11 Mai 2020, 07:23
Postat de amicu pe 10 Mai 2020, 23:02

n-am inteles-o pe aia cu 4 ambulante. A fost bolnav sau a luat ambulanta pe post de maxi-taxi?

:))))))))

amicu
amicu  •  10 Mai 2020, 23:02

n-am inteles-o pe aia cu 4 ambulante. A fost bolnav sau a luat ambulanta pe post de maxi-taxi?

207979096630676
Popirlan Ionel  •  10 Mai 2020, 20:31

fortza mirko.bafta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează