FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CRAIOVA. Mihăiță Pleșan contestă numirea lui Bergodi: „NU cred în el”

Mihăiță Pleșan. Sursă foto: Facebook
Mihăiță Pleșan. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 11:00

Instalarea lui Cristiano Bergodi la CS Universitatea Craiova a născut păreri pro și contra. Unul dintre cei care nu cred în tehnicianul italian este Mihăiță Pleșan (37 de ani), un nume cunoscut în fotbalul din Oltenia.

„Ştiu ce şi cât poate, de aceea nu cred în el... Dar în Craiova cred, pentru că ştiu ce şi cât poate... Craiova - Campioana unei mari Iubiri!”, a scris Mihăiță Pleșan, pe contul său de Facebook. Fostul mijlocaș central și Bergodi au lucrat împreună la FCSB, în 2009. 

În vârstă de 37 de ani și retras din fotbal în 2014, Mihăiță Pleșan a avut un CV presărat cu echipe importante, fiind recunoscut pentru mutările care obișnuiau să lase Liga 1 cu gura căscată. A jucat la FC U Craiova (echipa dezafiliată în 2011), Dinamo, Poli Timișoara, FCSB, Volga Nizhny Novgorod și actuala CS Universitatea.

Deși și-a început cariera la vechea echipă a Craiovei, Pleșan susține în prezent echipa din Liga 1, înființată în 2013.

„Bergodi e un tip inteligent, poate să câștige titlul cu Craiova”

Dacă Bergodi nu beneficiază de încrederea lui Mihăiță Pleșan, sunt și nume care consideră că italianul va face performanță la Craiova. Ioan Andone, fostul colaborator al lui Bergodi de la FC Voluntari, a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. 

„Un antrenor foarte bun, meticulos, care cunoaște bine campionatul, vorbește bine românește. La Voluntari, a făcut o muncă grea și bună. Eram retrogradați și ne-a salvat. E un tip inteligent, fost fotbalist, cu experiență mare de tot. 

L-am văzut cum lucrează, i-am văzut programul săptămânal, am văzut pregătirea pe care o face și tot ceea ce le cere jucătorilor. Poate să facă performanță, iar la Craiova va avea jucători foarte buni, aceasta e părerea mea. Sunt jucători buni acolo, de echipa națională. Plus că și străinii sunt buni. Cred că cei de la Craiova au șanse la titlu”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate pentru GSP.ro.

VIDEO. Cristiano Bergodi vorbește despre coronavirus:

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Gică Craioveanu confirmă dezvăluirile lui Ovidiu Ioanițoaia: gestul care l-a costat postul pe Corneliu Papură

EXCLUSIV Aduce Cristiano Bergodi titlul în Bănie? Secretele italianului: „Pe noi ne-a salvat! Craiova chiar are șanse acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
suporterucv
suporterucv  •  09 Mai 2020, 21:13

Daca am ajuns sa-l intrebam si pe Plesan...ne-am lamurit !

albalbastru72
albalbastru72  •  09 Mai 2020, 13:29

Mihaita a fost un jucator mediocru,de pluton,cel mai bun meci al lui a fost acel amical cu Germania,jucat pe fostul stadion Giulesti.Cine ar fi vazut doar meciul ala,ar fi zis ca va rupe norii 20 de ani.Revenind in actualitate gasesc ca aprecierea lui e subiectiva,Bergodi are tot ce-i trebuie la Craiova sa faca o treaba buna.Mai are si avantajul de a fi neutru in micile dispute dintre oficiali,jucatori,maseuri,doctori,etc.Bafta Bergodi,forza Stiinta!

sdaniel1972
sdaniel1972  •  09 Mai 2020, 13:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează