FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - POLI IAȘI 1-1

CRAIOVA - POLI IAȘI 1-1 // Fortes, fotbalistul Craiovei: „Lui Teja îi spun că e tatăl meu” + Discuție directă cu Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 22:55

Carlos Fortes (24 de ani, atacant) a vorbit după egalul dintre Craiova și Poli Iași, scor 1-1, partidă în care portughezul a reușit să marcheze golul oltenilor.

E bine pentru mine pentru că am dat gol, dar l-aș schimba pentru cele 3 puncte. Avem o echipă foarte bună, iar eu îmi fac treaba mea.

L-am întrebat pe Mister (n.r. Victor Pițurcă) dacă pot să merg la echipa a doua, mi-a spus că da. Am înțeles că voi fi a doua opțiune. Am intrat cu Viitorul, am jucat bine, iar astăzi mi-a oferit o nouă oportunitate”, a declarat Fortes la Look Sport.

De asemenea, fostul jucător al lui Gaz Metan Mediaș și-a adus aminte de perioada în care a fost antrenat de Mihai Teja (41 de ani), adversarul său din această seară: „Când îl văd pe Teja, îi spun că e tatăl meu. Cred că va fi cel mai bun antrenor din România sau unul dintre cei mai buni”.

„E foarte bine că se schimbă, pentru că o să putem să jucăm cum ne cere antrenorul. Era imposibil pentru noi să câștigăm campionatul cu această suprafață, dar acum vom lupta pentru titlu” 
Fortes despre schimbarea gazonului

Craiova - Poli Iași 1-1

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali îi vrea pe Dumitru Cardoso și Fofana de la Gaz Metan: „Am pus ochii pe ei! Îmi plac asemenea jucători” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează