FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova pregătește un supertransfer! Vrea să dea lovitura în lupta pentru titlu

Craiova vrea să dea lovitura pe piața transferurilor
Craiova vrea să dea lovitura pe piața transferurilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2020 14:04

După ce l-au adus pe antrenorul italian Cristiano Bergodi, cei de la CS Universitatea Craiova vor să dea lovitura pe piața transferurilor: George Țucudean.

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, George Țucudean are o relație tensionată cu Dan Petrescu, după ce antrenorul l-a înjurat la meciul cu Astra, din play-off. Atacantul de 29 de ani va fi liber la finalul sezonului, iar Dan Petrescu este de acord cu plecare lui. Astfel, CS Universitatea Craiova vrea să-l aducă cu orice preț, anunță Fanatik.

Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, crede că aducerea lui Țucudean ar fi afacerea perfectă pentru Craiova. Atacantul este unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 și ar ajuta Craiova în lupta pentru titlu și ar da și o lovitură rivalei CFR Cluj.

George Țucudean pleacă liber

Țucudean a marcat 18 goluri în sezonul trecut pentru CFR și 11 pentru Viitorul când dobrogenii au devenit campioni. Contractul lui cu CFR va expira la 30 iunie. El anunțase că era de acord să discute prelungirea, doar că nimeni din club nu i-a propus să mai rămână. Dimpotrivă, intenția conducerii e să renunțe la el!

500.000 de euroa plătit CFR când l-a cumpărat pe Țucudean de la Viitorul, în 2017. Atacantul fusese campion cu dobrogenii și adunase 20 de meciuri și 11 goluri în stagiunea dinaintea transferului la Cluj

15.000 de euroîncasează Țucudean lunar din contractul cu CFR. Salariul lui e printre cele mai mari din campionat

6 meciuria adunat Țucudean la CFR în campionat, două ca titular, și a marcat un gol. El a înscris la Târgoviște, la 4-1 pentru CFR, și a mai dat un gol la Glasgow, la 4-3 pentru vișinii

Țucudean, dorit de Dinamo și UTA

În plin scandal pentru vânazarea clubului, șefii lui Dinamo s-au gândit că pot încerca să-l aducă pe Țucudean înapoi în „Ștefan cel Mare”. Și UTA, echipa la care a crescut atacantul, visează să-l aducă pe acesta înapoi.

94 de meciuria strâns George în tricoul lui Dinamo, marcând de 24 de ori și oferind 13 assist-uri

VIDEO 6 echipe din play-out vor să nu se mai joace

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV CFR Cluj a uitat de Bălgrădean! Campionii n-au înregistrat transferul la LPF » Ce se întâmplă acum

EXCLUSIV Ionuț Negoiță n-a iertat pe nimeni: „Ioan Andone vorbește pe lângă subiect!” + „Pretenții și intoxicări de la spanioli”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
stefan..
stefan..  •  17 Mai 2020, 21:20

Cel mai eficient transfer al Stiintei? Cofetarul, vorba mititeilor, in tribuna oficială! De cand a venit ranchiunosul la conducere, toate merg pe dos. Intrigi si dezbinare. Demisia, Cartule!

dodo001
dodo001  •  17 Mai 2020, 19:42

Tot o dati de fiecare data cat a platit CFR pe Tucudean. Nu uitati unde a ajuns in 2 ani de cand e la CFR, ce cota are. Voi apreciati jucatorii FCsb ii faceti de milioane la putin timp de la achizitia lor chit ca Becali a dat pe ei sute de mii, chiar la Coman si Tanase, acele milioane nu cred ca s-au dat, au crescut artificial cota ca sa aibe motiv sa ceara mult.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează