FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - U CLUJ 3-0

Craiova s-a regăsit în faţa Clujului » Ştiinţa lui Piţi

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2010 00:00

Oltenii s-au distrat aseară cu ardelenii şi au mulţumit prin prestaţia lor miile de oameni care au regăsit drumul spre arenă.

Juveţii a început iarăşi să viseze frumos. Făcură ce făcură şi dădură trei goluri aseară în faţa "trădătorului" Claudiu Niculescu, neiertat nici acum, la 9 ani de la plecarea din Bănie. De fapt, atacantul de 34 de ani a fost singurul de la Cluj care a mai dat ceva emoţii gazdelor, un voleu cu stîngul, în minutul 21, pe lîngă poartă. În rest, nici o ocazie periculoasă cu adevărat a uneia dintre revelaţiile acestui start de sezon.

Oltenii au defilat şi au adus zîmbete sincere pe chipul lui Victor Piţurcă. Scorul putea fi mult mai drastic, Prepeliţă şi, în special, Wobay avînd alte ocazii mari de a puncta pe tabelă. Ştiinţa lui Piţi a început să lege victoriile, după 4-1 la Tîrgu Mureş, regăsindu-şi şi plăcerea de a da multe goluri. Şi dacă renegatul Dina şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, ajungînd să fie aplaudat de toţi spectatorii, atunci sînt şanse ca Universitatea să renască.

Boştină era să-l rupă pe Dănănae
În minutul 61, Gabi Boştină, dorit în vară de olteni, era să-l accidenteze grav pe Ovidiu Dănănae după un atac criminal, în care ex-dinamovistul l-a lovit cu crampoanele pe genunchiul drept. "Centralul" Balaci n-a văzut nimic, asistentul Dumitrescu nu era atent, deşi se afla la cîţiva metri, aşa că Boştină n-a primit nici măcar avertisment. Înainte, în minutul 54, Wobay s-a ajutat de mîna dreaptă la faza de la golul 3. Africanul s-a folosit de braţ pentru a-şi aranja balonul pentru un şut puternic, decisiv.

Şi Costea mic în pericol
Mihai Costea a ieşit accidentat în minutul 16, suferind o contuzie la piciorul stîng. Fotbalistul fusese accidentat de Buhuş în minutul 10, la faza care a precedat golul doi al oltenilor. Fratele lui Mihai, Florin Costea, stă din martie, anul curent, şi va mai lipsi o lună de pe gazon din cauza unei rupturi la ligamente.

"Să nu ne entuziasmăm atît de repede, am mai trăit astfel de perioade. Am avut destul de multe emoţii la acest meci"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Ne-a ajutat mult că am marcat repede, avem tineri care au nevoie de moral"
Eugen Neagoe, antrenor secund U Craiova

"Mă bucur că am mulţumit spectatorii minunaţi din tribună. Am căpătat încredere pentru viitor. Asta şi datorită lui Victor Piţurcă"
Ştefan Bărboianu, fundaş U Craiova

"O victorie extraordinară pentru echipă. Nu are importanţă că dau eu goluri, contează că Universitatea are de cîştigat de pe urma mea"
Valentin Iliev, fundaş U Craiova

- Claudiu Niculescu n-a fost uitat că a plecat din Bănie pentru Dinamo în vara lui 2001. Atacantul care acum e la U Cluj a fost huiduit copios încă de la primii paşi pe teren. Iar apostrofările au continuat de fiecare dată cînd atingea balonul.
- Ardelenii au avut o galerie formată doar din 6 suporteri. Ei erau păziţi de 40 de stewarzi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
sz3pflu
sz3pflu  •  14 Octombrie 2010, 09:50

Gratuit 50$ pe PartyPoker, pentru cei care nu au cont. Va inregistrati cu bonus codul meu, iar dupa verificarea datelor banii se acorda in 1-3 zile. Iar daca aduni 250 PartyPoints in 120 de zile, poti sa retragi banii. Pentru mai multe informatii: [email protected]

napoltenian
napoltenian  •  13 Octombrie 2010, 08:29

cautati pe youtube: "MIRCEA SANDU CORRUPT PRESIDENT OF ROMANIAN FOOTBALL FEDERATION" sau vedeti linkul in profilul meu E ULTIMU LUCRU CARE IL MAI FAC LEGAT DE FOTBAL. CAT VA FI MIRCEA SANDU VA FI JAPCA

cristyucv10
cristyucv10  •  03 Octombrie 2010, 14:35

Marian Lazar inainte sa scrii articole invata gramatica si dupa aceea poti sa iti dai si tu cu parerea, analfabetule

Vezi toate comentariile (17)
Comentează