FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Craiova schimbă tot! A doua măsură importantă luată de olteni după venirea lui Pițurcă

Articol de - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 14:06

CS Universitatea Craiova a luat o a doua decizie importantă legată de echipă în decurs de o săptămână după venirea lui Victor Pițurcă, noul manager al echipei.

Suporterii oltenilor au cerut conducerii în nenumărate rânduri să mute sectorul oaspeților, aflat până acum lângă galeria Craiovei, dar până acum nu s-a mișcat niciun deget în acest sens. Odată cu venirea lui Pițurcă la Craiova s-a rezolvat și această problemă. 

Astfel, conducerea oltenilor a decis să mute sectorul oaspeților între tribuna principală și peluza sud. 

Prima decizie importantă luată de Pițurcă a fost legată de înlocuirea gazonului de pe stadionul „Ion Oblemenco”. (Detalii AICI)

Foști și actuali jucători ai oltenilor s-au plâns de calitatea gazonului, iar fostul selecționer nu vrea ca suprafața să-i pună probleme Craiovei la meciurile de pe teren propriu.

Citește și:

FCSB // Cristi Manea, ce profesionist! Și-a plătit din buzunar pregătirea și poate debuta pentru FCSB în derby-ul cu Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dansy
dansy  •  08 Septembrie 2019, 18:07
Postat de Aurel Stana pe 07 Septembrie 2019, 15:53

articol de doi lei despre clonati

Tu esti clonat dupa Mititelu-prost si artagos!

robotucigas
robotucigas  •  07 Septembrie 2019, 19:22
Postat de Terminhater Terminhater pe 07 Septembrie 2019, 16:12

Prăzarii par să se îmbete cu apă rece ... În două luni , barbugiul e din nou la cazinou și așteaptă despăgubirile de la prostul ăla ... Cum îi trage în țeapă pe fraierii olteni , ceva de groază ...

Ești prea prost! Omul a spus ca vrea performanta și nu bani. El mereu a iubit Craiova, a vrut sa antreneze doar Craiova și steaua. Dacă ești fcsb-ist crede-mă nu ești în ciorba asta. Asta este, omul își pune în contract ceva, asa cum și conducerea are în contract ceva. Ca joaca barbut, bai asta se juca acuma câțiva zeci de ani. Și poate mulți dintre noi juca barbut sau poker, dar să-l vaiti tu pe el. Ești prea de căcat, dacă avea nevoie de bani mergea în tarile Arabe din nou. Cu el este rău că trebuie tu ca patron sa respecți ce îți cere el. Șalariu plătite, tot ce crede el ca poate aduce liniștea. Ca nu vor face asta, sigur le va pune bețe în roată, toți antrenori dacă pot sa facă asta, sa facă. Astra de ex, frate cred ca nici acuma nu au plătite salariile, dar aduc jucători pe mulți bani. Aici este prostia, tu ca antrenor îți aperi jucători, nu ca cei de la astra.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  07 Septembrie 2019, 18:35

articol total gresit, pana acum galeria oaspetilor era plasata la peluza opusa,acum vor fi mai aproape de ultrasii Craiovei.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close