FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

FOTO Craiova se revoltă după apariția imaginilor cu jucătorii printre fani: „Așteptăm o amendă precum cea pe care au primit-o cei care au plecat la sparanghel”

Dan Nistor s-a îmbrățisat cu fanii olteni +8   FOTO
Dan Nistor s-a îmbrățisat cu fanii olteni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 11:55 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 13:00

Sorin Cârțu, președintele celor de Universitatea Craiova, a reacționat dur după ce GSP.RO a dezvăluit ca oltenii riscă să fie amendați pentru că nu au respectat protocolul impus de FRF, LPF și MTS.

După 2-1 cu FC Botoșani, jucătorii Craiovei au petrecut și s-au îmbrățișat cu fanii, fără să respecte distanțarea socială. Sorin Cârțu a avut o reacție dură, apărându-i pe jucători, și a făcut referire la românii care s-au înghesuit să plece în Germania. (Detalii AICI).

„Nu am înțeles, ce trebuia să facă echipa? Fanii au așteptat autocarul la cantonament. Echipa s-a dat jos pentru a merge în cantonament. Cum altfel putea să ajungă din autocar în cantonament? 

Așteptăm aceeași amendă precum cea pe care au primit-o cei care au plecat la sparanghel. E aceeași distanță. Nu am înțeles... Asta e chiar aiurea! Să se facă comentarii de tipul ăsta... 

A fost o manifestarea a bucuriei. Jucătorii trebuiau să ajungă în cantonament. Cum să ajungă? Eu, încă din primele zile ale psihozei cauzate de virus, am zis că lumea trebuie să vină la stadion.  De ce nu se poate? Mi se pare logic să vină omul la stadion! Măcar abonații. Vă dați seama ce a fost aseară la terasele din Craiova care au televizor? A fost multă lume când s-a jucat meciul”, a declarat Sorin Cârțu la Pro X.

Dacă te uiți, niciunul dintre suporteri nu are mască. Jucătorii au, dar niciun fan nu poartă. Dacă unul ar avea COVID-19 riscă să îmbolnăvească toată echipă. Uite ce s-a întâmplat cu Djokovic. Trebuie să fim responsabili și conștienți. Riscăm să ne infectăm toți. Suporterii au făcut un gest superb, dar și-au expus jucătorii
Florin Motroc

VIDEO. Jucătorii Craiovei au petrecut cu fanii

FOTO. Imagini cu fotbaliștii olteni alături de fani

+4 FOTO

Citește mai multe știri despre Craiova:

Craiova s-a sabotat singură! LPF s-a autosesizat după ce jucătorii au coborât să petreacă alături de fani! Vezi imaginile incriminate

Craiova la ora adevărului: o poate învinge pe CFR Cluj? Trei plusuri și un mare minus înainte de meciul pentru titlu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
digei
digei  •  24 Iunie 2020, 17:33

Aici e vorba de exemplul dat care poate genera mai multe situatii identice pe viitor. La sparanghel au plecat o data. Fotbalul e peste tot si va mai fi 2 luni. Deci episoade precum Craiova se poate repeta de mult mai multe ori. Ca ala care se imbratiseaza e un prost nu va plange nimeni dupa el, duca-se, si-a cautat-o singur. Problema autoritatilor e ca inteligerntii aia intra in contact cu oameni nevinovati care la randul lor intra cu altii, poate chiar cu familia ta Cartule si sa te aud atunci daca mai ai limba atat de ascutita.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  24 Iunie 2020, 16:37
Postat de Vasile Vasile pe 24 Iunie 2020, 16:15

Pai nea Cartulica,ai matale cunostinta ca aia cu sparanghelul au fost gestionati sau au vreo legatura cu FRF,LPF,MTS ??Intelighentia Maxima Asimptomatica !!

Deci după tine doar fotbalul trebuie sa stea asa, restul hai în cluburi, hai la înghesuială ca e de munca în străinătate s.a. Ca nu aparțin de FRF

168745830219525
Laurentiu Evc  •  24 Iunie 2020, 16:30

Dupa logica lui Cartu, daca unul a scapat cu o crima, nu mai e mare lucru daca o face si el. Efectul de domino prin care se distruge societatea..

Vezi toate comentariile (17)
Comentează