FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - CRAIOVA 1-2

Craiova şi-a făcut norma de două goluri la Urziceni » Regula de doi simplă

Articol de - Publicat marti, 02 noiembrie 2010 00:00

Universitatea a suferit rău în Bărăgan, dar s-a impus după ce a făcut norma de două goluri, cum a reuşit de fiecare dată în meciurile din Liga 1 jucate pe terenul Unirii.

Dinamo şi Steaua ştiau că, din cînd în cînd, în special acasă, Unirii îi place să lase impresia că de fapt a vîndut o sacoşă de rezerve şi că a păstrat doar titulari. Craiovenii au aflat aseară.

La 19 ani, Goge a "tăiat" cu nonşalanţă plasa albastră de pase a Ştiinţei şi a făcut scăpată "musca" Semedo spre poarta lui Stanca. N-a fost assist, pentru că portarul oltean l-a blocat pe lusitan (9). Un stîng din 25 de metri al lui Gargorov scos spectaculos de Bălgrădean şi o lovitură liberă a lui Dorel Stoica deviată în corner au fost răspunsurile oltenilor. Gazdele au cîştigat însă repriza, după ce Todoran a profitat de gafa lui Găman şi l-a umilit pe Stanca cu un şut la colţul scurt, printre picioare (34).

Piţurcă a strigat de pe margine: "Wobay, dă tare, nu plasat!". De dat, a "dat" arbitrul Haţegan. Penalty! Gargorov l-a transformat lejer (50) şi a reintrodus Craiova în meci. Maftei n-a fost în stare să reia cu forţă din marginea careului mic. Dorel nu şi-a cadrat lovitura cu capul. A venit însă centrarea lui Dănănae şi-a fost rîndul lui Dina să sară la cap, 1-2! Stanca a pus sigiliul Olteniei pe "pachetul" cu trei puncte în prelungiri, blocînd voleul lui Matei.

"Craiova a fost ajutată!"
Decizia arbitrului Ovidiu Haţegan de a acorda penalty pentru craioveni în minutul 50 a fost contestată vehement de către gazde. Antrenorul Octavian Grigore a şi venit la conferinţa de presă de după joc cu tricoul lui Mehmedovici pentru a demonstra că fundaşul său nu a comis henţ. A arătat către o pată de noroi de pe abdomen (foto): "Nu acuz arbitrajul, dar Craiova a fost ajutată să intre în joc!". Reluările TV nu lămuresc pe deplin dacă Mehmedovici a comis henţ sau nu, însă îl arată pe "central" poziţionat foarte bine înainte de comiterea infracţiunii. (Alexandru Răducanu)

"Sînt trei puncte care ne menţin în cursa pentru cupele europene. Nu ne batem la titlu că e diferenţa prea mare faţă de echipele din top"
Victor Piţurcă, antrenor U Craiova

"Ne gîndim deja la meciul cu Oţelul. Nu mă uimeşte această echipă, este una organizată, dar căreia vrem să-i oprim invincibilitatea"
Mihai Dina, atacant U Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
eunescu09
eunescu09  •  03 Noiembrie 2010, 09:19

Piturca, Lucescu senior, Dan Petrescu, Boloni, poate, nu stiu, si Olaroiu ( Sumudica mai are mult de demonstrat, dar are note de trecere), si cam atat. Nu vi se pare extrem de putin pentru un fotbal care se vrea bagat in seama?

stiinta.till.death
stiinta.till.death  •  02 Noiembrie 2010, 23:02

Va astept pe chat: stiintatilldeath. bl og sp ot. c om (without spaces).

suporter_x
suporter_x  •  02 Noiembrie 2010, 20:00

Inclin sa cred ca nu a fost hent,dar am o dilema,amprenta mingii de pe tricou are cumva si minutul in care a fost imprimata?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează