FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA. Sorin Cârțu, nervos după amânarea meciului FCSB - CFR Cluj: „Păunule, de ce ieși la masă cu prietenii?!”

Sorin Cârțu a fost nemulțumit de amânarea meciului FCSB - CFR Cluj
Sorin Cârțu a fost nemulțumit de amânarea meciului FCSB - CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 08:35 / Actualizat duminica, 19 iulie 2020 10:45

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele echipei CS Universitatea Craiova, nu a fost de acord cu amânarea partidei FCSB - CFR Cluj.

  • FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei din play-off, nu s-a mai disputat aseară, după ce Adi Păun, mijlocașul campioanei en titre, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 - detalii, AICI

„Poziţia Craiovei e următoarea: vrem să vedem dacă Păun e negativ după 48 de ore. Dacă este negativ, ei rămân cu amânarea. Din punctul meu de vedere, le avantajează pe amândouă echipele decizia (n.r. pe CFR și FCSB).

De ce nu se aşteaptă să vedem care e rezultatul testelor de la CFR şi finala Cupei să se amâne, să se joace finala pe 30 iulie? De ce trebuie să se joace meciul acesta în 30 iulie şi să nu se joace săptămâna aceasta, că poate a fost o greşeală şi băiatul e negativ.

Noi dăm drumul la campionat şi ne conduce DSP-ul? Păun e bolnav? Ceilalţi cum sunt? Negativi? Joacă, mă! Păun, tu nu joci la meciul ăsta, dă-te deoparte! Așa trebuia procedat”, a declarat Cârțu, citat de Telekom Sport.

Ulterior, oficialul formației din Bănie a revenit cu noi precizări, „Păunule, de ce te duci cu prietenii tăi la masă? Tu ești fotbalist la CFR, nu știi pe unde au umblat ăia. În plus, ești și tu CFR Cluj, cum să zbori cu o cursă de linie, să stai în avion cu atâția oameni în plină pandemie?!”, a mai spus Cârțu la ProX.

Clasament play-off Liga 1: 

Craiova este în luptă directă cu CFR Cluj pentru titlul din Liga 1. Oltenii au un punct avans și vor să dispute meciurile rămase din acest sezon la aceeași oră cu rivala directă. 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Anamaria Prodan are două cazuri de coronavirus în familie: „S-au infectat la farmacie”

Adi Mihalcea a spus TOTUL după plecare: „Negoiță m-a demis pentru schimbări!” + jucătorii, criticați

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (28)
robotzel
robotzel  •  21 Iulie 2020, 07:52
Postat de Romica Marcut pe 19 Iulie 2020, 14:36

ok de ce nu a cerut cartu inghetarea sezonului la inceputul pandemiei e pe locul 1 acum mi e mila de voi voi va numiti oameni? sa inghete sezonul si sa nu se ofere titlul ar fi ok?

Dar ce a căutat Păun la mese in public cu "prieteni"

3584936588201513
Relu Relu  •  19 Iulie 2020, 16:46
Postat de Romica Marcut pe 19 Iulie 2020, 14:36

ok de ce nu a cerut cartu inghetarea sezonului la inceputul pandemiei e pe locul 1 acum mi e mila de voi voi va numiti oameni? sa inghete sezonul si sa nu se ofere titlul ar fi ok?

Echipele din liga 1 au vrut sa se joace sezonul asta pe teren asa ca o sa joace nu au ce sa faca macar sa fie atenti si sa respecte decizile date de frf sa poarte masca si sa se spele pe maini si sa termine campionatul asta pe terenul de fotbal

fabius_2014
fabius_2014  •  19 Iulie 2020, 15:25
Postat de pittt pe 19 Iulie 2020, 13:59

Pana una alta sa vedem cati sunt infectati la CFR, ca daca dupa statul in cantonament e numai unul treaba pute rau de tot. Cand ai infectat doctorul sau magazionerul e credibil, dar dace problema e la jucatori nu are cum sa fie numai unul. Uitati-va la Dinamo, la Petrolul si la celelalte. Nu au cum sa stea in cantonament impreuna, la masa, la antrenamente etc si sa fie doar unul.

Este imposibil sa fie un singur jucator infectat. Daca ramane doar Paun infectat inseamna ca este o manevra ieftina a Bursucului . Fotbalul romanesc se duce de rapa.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează