FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

VIDEO Oltenii nu se tem de nimic! Sorin Cârțu, recital de zile mari, din mijlocul unui grup de prieteni: „Aduceți titlu-n Bănie”

Sorin Cârțu, în videoclipul în care cântă alături de mai mulți apropiați // foto: captură Instagram @ Sorinaccio
Sorin Cârțu, în videoclipul în care cântă alături de mai mulți apropiați // foto: captură Instagram @ Sorinaccio

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 20:15 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 20:44

Sorin Cârțu (64 de ani), președinte la CS Universitatea Craiova, a publicat un videoclip în care oferă un recital de zile mari alături de câțiva apropiați.

Fără măști și fără a ține cont de distanțarea socială, Cârțu și compania cântă cu ardoare pentru echipa iubită, aflată la un pas de cucerirea titlului în Liga 1 după 29 de ani.

„Suntem cu voi / Vă urmăm prin vânt și ploi / Faceți-ne-o bucurie / Aduceți titlu-n Bănie”, cântă Sorin Cârțu, alături de prietenii săi. Videoclipul a fost postat chiar de președintele Craiovei, pe contul personal de Instagram.

„Partidul Moments este conectat la febra campionatului. Forța Universitatea!”, a scris Sorin Cârțu, ultimul antrenor care a reușit să cucerească titlul pentru echipa din Bănie, în sezonul 1990-1991.

Imprudența lui Sorin Cârțu vine într-un moment delicat, în care pandemia de coronavirus a pus pe butuci Liga 1. CFR Cluj și Dinamo sunt afectate grav, având fiecare peste 10 fotbaliști infectați, în timp ce Universitatea Craiova are 3 infectați la nivelul staff-ului!

Craiova, la două etape de titlu în Liga 1

Craiova este foarte aproape de a realiza o performanță impresionantă. Cu două etape înainte de finalul Ligii 1, oltenii dețin șefia, având un avans de 4 puncte față de locul secund, ocupat de CFR Cluj. Ce-i drept, Craiova are un meci în plus față de rivala sa, care a avut meciul cu FCSB amânat după ce un fotbalist al echipei a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

În ultimele două etape, Craiova joacă la Giurgiu, cu Astra, și acasă, cu CFR Cluj, în ceea ce ar putea reprezenta meciul decisiv pentru titlu! De cealaltă parte, înainte de a înfrunta Craiova pe „Ion Oblemenco” în ultima etapă, ardelenii mai au de jucat acasă, cu Botoșani, și în deplasare, cu FCSB.

Craiova, avantaj în meciurile directe

Succesul Craiovei cu CFR Cluj, scor 3-2, are o mare însemnătate. Cele două formații nu au beneficiat de rotunjire, astfel că departajarea în caz de egalitate de puncte se va face mai întâi la meciurile directe. CS Universitatea și-ar putea permite și o înfrângere la limită în ultima etapă, 0-1, 1-2, dacă va avea 3 puncte avans la ora jocului!

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Duckadam, detalii neștiute până acum: „Dinamo ne-a confiscat tot! Am venit cu mâinile în buzunar! Ne-au luat tot, tot, tot”

FCSB - CFR // Vedetele revin cu CFR! Ce jucători vor intra de luni în programul echipei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
ray51
ray51  •  26 Iulie 2020, 08:01

2 meciuri destul de grele. Daca face 2 puncte sa zica merci, Daca face 1 punct poate sa-si blesteme provenienta. Daca face 4 puncte, Nicolae e de vina. Daca face 6 puncte, atunci avem o campioana meritorie.

972520872778599
Carlos Mendoza  •  25 Iulie 2020, 21:47
Postat de dansy pe 25 Iulie 2020, 11:33

Bai nesimtitule mereu scrii numai prostii pe aici! Daca vrei sa stii Cartu nu consuma alcool.Este bolnav cu inima si de aceea s-a lasat si de antrenorat.In locul lui te-as da in judecata ca sa iti potolesc setea de minciuna.

Danții, beyatule, probleme, ceva...?

972520872778599
Carlos Mendoza  •  25 Iulie 2020, 21:45

Găsesti poza asta in dicționar, sub “Penibil”

Vezi toate comentariile (30)
Comentează