FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA VS. DINAMO

EXCLUSIV Duckadam, detalii neștiute până acum: „Dinamo ne-a confiscat tot! Am venit cu mâinile în buzunar! Ne-au luat tot, tot, tot”

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 18:51 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 19:01

Helmut Duckadam, 61 de ani, „Eroul de la Sevilla”, portarul român care a intrat în Cartea Recordurilor cu 4 penalty-uri apărate la Sevilla '86, a acceptat invitația de a participa la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

Acesta a discutat pe marginea influențelor celor de la Steaua și Dinamo din anii '80, dezvăluind un episod neștiut până acum.

„Nu se poate compara Dinamo cu Steaua la influență. Niciodată! Dinamo era cea mai tare! Steaua n-avea cum să fie mai puternică ca Dinamo. Oricum, jucătorii altor echipe ar trebuie să spună cine erau mai influenți în perioada aia. Când veneau din cantonamente autocarul lui Dinamo intra direct pe pista aeroportului și de acolo le luau bagajele. Noi când am venit odată din Olanda ne-au luat tot! Am venit cu mâinile în buzunar! Ne-au luat tot, tot, tot. S-au răzbunat probabil...”, a declarat Duckadam.

Acesta a continuat: „A doua zi ne-am dus la antrenament și eram îmbrăcați toți în civil. A venit nea Imi, «Hai, băieți, dezbrăcarea și la antrenament». Boloni și cu ăștia care erau mai în vârstă i-au zis: «Nu intrăm la niciun antrenament până nu ne vin bagajele de la aeroport». Și-atunci s-a supărat Valentin rău de tot, după ce a fost sunat de nea Imi. A trimis autocarul la aeroport și ne-au adus toate bagajele. Ei le confiscaseră, absolut tot! Ce-avem și noi cumpărat din Olanda, un video sau o pereche de blugi.

CITEȘTE ȘI:

Interviu EVENIMENT cu Mircea Lucescu! Totul despre Steaua, Dinamo și cea mai tare perioadă a fotbalului românesc: „Ce adversare a avut Craiova! Nu Kuusysi, nu Vejle, nu Honved!”

EXCLUSIV Duckadam, dezvăluiri despre un scandal-monstru din vestiarul Stelei: „I-a zis direct: «Ieși în p***a mă-tii afară!"»”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (49)
gladiator
gladiator  •  26 Iulie 2020, 09:42

Sa dea D-zeu sa fiti eliminati la masa verde din Europa!! ...Asa cum ati furat voi cupa!!

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  25 Iulie 2020, 12:48
Postat de maddad pe 25 Iulie 2020, 10:55

Problema asta nu va fi niciodată lămurita. Fiecare punct de vedere e subiectiv, dar performantele internaționale rămân, chiar dacă se zagrie pe față de ciuda ***e ca Lucescu: Cupa Campionilor, Supercupa Europei, plus vicecampioana europeana. Pentru mine, Dinamo este o amintire urâtă, un cancer al fotbalului cu toți nenor. ocitii de arbitri de casa în frunte cu *** de Nicolae Rainea. Toți *** care vorbesc de Ceaușescu și Steaua sa își aducă aminte ca din 1978 și pana în 1985 Steaua nu a câștigat nimic și era ciuca bătălii, locurile cinci-șase fiind ceva obișnuit. În clasele primare eram singurul stelist din clasa căci "la moda" erau Dinamo, FC Argeș, Univ. Craiova. Atunci nu mai intervenea Ceaușescu, ***? Steaua '86-90 a fost un fenomen unic și irepetabil. Din păcate. Toate cele bune!

Tocmai( sper să realizezi) ai recunoscut implicarea familiei dictatoriale în fotbal! Steaua, fără ceaușești era o echipă de pluton! E de râsul curcilor ca o altă echipă, altcineva ar fi fost mai tare ca familia dictatorului! Era .....terminat!

162414625392472
Mihai Cernica  •  25 Iulie 2020, 12:09

Pai nu ziceai,bre nea Helmuthe ca Dinamo era cea mai tare ca influenta,atunci cum de a-ti reusit sa va recuperati bagajele asa neinfluenti cum va aflati,aaa a sunat domnul Valentin si asa cu NEINFLUENTABILITATEA lui a reusit; ce minune! O fi facut asta des? Ca de exemplu, cand trebuiau CASTIGATE CAMPIONATELE cu arbitrii? Intreb si eu...

Vezi toate comentariile (49)
Comentează