FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Cine ar putea fi următorul produs important de export al Craiovei, după Mihăilă: „Există cluburi care se interesează de el!”

Ștefan Baiaram are 16 meciuri la CS Universitatea Craiova
Ștefan Baiaram are 16 meciuri la CS Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 09:56 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 15:39

După ce Valentin Mihăilă (20 de ani) a părăsit Universitatea Craiova pentru Parma, un nou transfer important din Bănie în străinătate începe să se contureze. Este vorba de cel al lui Ștefan Baiaram (17 ani).

Baiaram evoluează pe același post ca Mihăilă (extremă stânga) și este o mare speranță a oltenilor. Silviu Bogdan, fost manager la Centrul de Copii și Juniori de la Craiova, a dezvăluit că mai multe cluburi importante s-au interesat de serviciile acestuia.

Silviu Bogdan: „În doi ani, Baiaram va putea fi vândut pe o sumă mare”

„Ștefan este un băiat foarte talentat. Îl cunosc de 11 ani, suntem foarte apropiați. Sper ca această plecare a lui Valentin Mihăilă în Italia să îi dea posibilitatea lui Fane să se afirme și să atragă atenția cluburilor mari din străinătate. Poate fi viitorul produs de export pe bani mulți al Universității Craiova. Consider că în doi ani de zile el va putea fi vândut pe o sumă mare, dar va depinde foarte mult de ceea ce va face la Campionatul European de anul viitor (n.red. - EURO U19). 

Poate fi vândut și mai repede, depinde de evoluția lui. Există cluburi care se interesează de Ștefan Baiaram. Nu pot să le dau numele, dar se interesează de situația sa”, a declarat Bogdan pentru Fanatik.

Baiaram are personalitate, tot timpul va fi presiune pe un jucător. Faptul că joacă în locul lui Vali îi aduce o presiune în plus, însă va fi benefică pentru el. Eu cred ca va da randament mult mai bun acum, mai ales că are o responsabilitate mult mai mare - Silviu Bogdan

200.000 euroeste cota de piață a lui Baraiam în acest moment, potrivit Transfermarkt.com

1 gol și o pasă decisivăa reușit tânărul fotbalist la prima echipă a Craiovei, în 16 meciuri

Citește mai multe știri din Liga 1:

Confidențial despre Aleix Garcia: de ce l-a luat, cât a plătit și de ce l-a pus pe liber Manchester City. Cum arată raportul nefardat de scouting al fotbalistului ajuns la Dinamo

Florinel Coman, pe radarul unei echipe importante din Europa! Cine ar putea oferta vedeta de la FCSB în iarnă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  13 Octombrie 2020, 13:15

Nici chiar asa sa-l vinzi la 17 ani.Trebuie sa mai creasca,sa puna ceva carne pe el si sa fie mult mai responsabil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează