LIGA 1  ·  CRAIOVA

CRAIOVA // Victor Pițurcă a ajuns la mâna renegaților » Antrenorul oltenilor are trei jucători importanți indisponibili

Articol de - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 15:46

Fără Elvir Koljici, Andrei Ivan și Valentin Mihăilă, primul accidentat, ceilalți suspendați, Victor Pițurcă (63 de ani) e pus în situația de a miza cu Hermannstadt pe jucători precum Roman II și Fortes, pe care el i-a marginalizat.

Pițurcă suflă și-n iaurt să nu i se mai accidenteze jucători. Antrenorul Craiovei are deja destule probleme înaintea meciului cu Hermannstadt, de duminică, iar înmulțirea lor l-ar pune într-o situație dificilă.

Cel mai afectat compartiment este de departe cel ofensiv, de unde-i lipsesc „vârfurile" Elvir Koljici, accidentat, Andrei Ivan și „aripa" Valentin Mihăilă, ultimii doi suspendați.

Noroc că am un lot numeros", spune Piți. Numai că pe mâna „plombelor" pe care le are la dispoziție nu poți merge la sigur.

Pe Mihai Roman II, golgeterul echipei, chiar el l-a trimis în tribună de mai multe etape. Iar Carlos Fortes, care a mai primit când și când minute, nu se lipește de gol. Ultima sa reușită, și singura în tricoul alb-albastru de la startul campionatului, datează din 4 octombrie.

Sâmbăta trecută, cu Spartak Subotica (2-1), Roman și Fortes au înscris golurile oltenilor. Ultimul, din penalty. Însă problema lor o reprezintă „oficialele". Acolo unde se adaugă miza și o presiune care portughezului, cel puțin, i-a creat întotdeauna dificultăți.

Adversarul de duminică, Hermannstadt, nu-i o echipă de speriat. La prima vedere! Numai că Universitatea a avut mari dificultăți până acum tocmai cu adversarii considerați „la îndemână".

Iar pe cealaltă bancă se află un tehnician, Eugen Neagoe, care a învățat meserie de la Pițurcă, după ce i-a fost ani la rând asistent.

Match Preview Craiova - Hermannstadt

VEZI ȘI:

VIDEO + FOTO Îl mai știți pe „Eroul de pe Wembley”? Cum a ajuns Vasile Iordache rezerva Stelei în Cupa Intercontinentală, deși se lăsase de un an! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Pe nea Nelu lumea îl vedea des în vie udând butucii. Până într-o zi când mascații au venit peste el. Incredibil ce era ascuns printre rânduri Acum, tot satul râde de el
Libertatea
Comentarii (1)
dansy  •  21 Noiembrie 2019, 15:51

Mai bine scriati aici cum a primit Mihaila ultimul galben,dar voi sunteti petarde in a scrie adevarul.***.......l

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Handbal M
Aalborg - HC Motor
Digi 4
19:45 Handbal M
Kielce - Pick Szeged
Digi 2
21:45 Handbal M
PSG - Flensburg
Digi 4
22:00 Fotbal, Preliminarii Liga Campionilor
Gent - Dinamo Kiev
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1

Acum

Urmărește aici

acum!
×