FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Victor Pițurcă și Mihai Rotaru nu sunt pe aceeași lungime de undă! Craiova pregătește meciul cu FCSB într-o atmosferă tensionată

Articol de - Publicat marti, 17 decembrie 2019 09:00

Victor Pițurcă, 63 de ani, a mai bifat o absență de la o acțiune a clubului: petrecerea de Crăciun. 

Președintele Sorin Cârțu, 64 de ani, recunoaște că ”noi am sperat la un alt grafic”, confirmă că ”și Piți e nemulțumit”, dar susține că ”dacă nu-i convine, nimeni nu-l forțează”.

Craiova pregătește ultimul meci al anului, cel cu FCSB, de la București, într-o atmosferă tensionată. La vârf! Presa locală a semnalat prompt absența antrenorului Victor Pițurcă de la petrecerea de Crăciun a clubului, ținută duminică în Smart Pub din Preajba, iar după ultima reprezentație, cu FC Voluntari (2-1), în care jocul echipei a lăsat din nou de dorit, președintele Sorin Cârțu i-a transmis un mesaj destul de clar.

"Nimeni nu-l forțează"

"Noi am sperat la un alt grafic, vedem cum se va termina înainte de play-off. Şi Piţurcă e nemulţumit, dar nu o să dea el din casă sau să dea vina pe jucători. Nu are nimeni nimic împotriva lui dacă nu ia titlul, atât timp cât proiectul merge mai departe. Dacă nu-i convine, nimeni nu-l forţează", a punctat fostul atacant al oltenilor, făcând astfel trimitere la decizia tehnicianului de 63 de ani de a părăsi clubul "dacă voi considera că nu mai am șanse să iau campionatul".

"S-au investit milioane"

Pițurcă vrea jucători noi "și valoroși" în această iarnă: "Sper să fiu pe aceeași lungime de undă cu finanțatorul Mihai Rotaru, știu că și el își dorește titlul, chiar dacă nu o spune".

Dar și la acest capitol s-a ales mai degrabă cu un "nu". Sau cel puțin așa a lăsat de înțeles Cârțu, care i-a atras atenția că "și în vară clubul a făcut investiţii, a dat bani pe Ivan, pe Vătăjelu, pe Ivanov și pe Qaka, s-au făcut eforturi financiare de nivelul milioanelor de euro".

"S-o luăm pe drumuri?"

Că Piți și Rotaru nu sunt pe aceeași lungime de undă s-a văzut prima oară atunci când antrenorul a amenințat că mută echipa de pe "Ion Oblemenco" dacă nu se înlocuiește gazonul.

Președintele a intervenit și l-a tras imediat de mânecă: "Este exclus să ne mutăm. Am vorbit și cu domnul Rotaru. Ne-am luptat prea mult ca să ne pierdem identitatea acum. Ce să facem, s-o luăm pe drumuri?". 

200.000 de europe an câștigă Pițurcă la Craiova. Are contract pe 3 sezoane

"Am fost răcit"

Petrecerea de Crăciun nu e singurul eveniment de la care Piți a lipsit. El a spus "pas" și conferinței de presă de dinaintea meciului cu Astra Giurgiu, când l-a trimis pe secundul Rică Neaga. Iar săptămâna trecută a sărit peste vizita lui Moș Crăciun la Centrul de copii și juniori al clubului, absență pe care a motivat-o într-un stil de acum clasic: "Am fost răcit".

E Bergodi o soluție?

Dacă Pițurcă se va decide să renunțe la un moment dat, Cârțu are un favorit. "Mie îmi place Bergodi, mi-a plăcut mereu. Acum a studiat cum să ni-l anihileze pe Mihăilă și a găsit antidotul. Aşază bine echipa în teren, de aia ne-am chinuit cu Voluntari. A venit cu lecţia bine învăţată", a comentat Sorinaccio. 

FCSB - CRAIOVA // EXCLUSIV Victor Pițurcă, decizie categorică în privința lui Mihai Bălașa: credit 100% în „șocul” împotriva fostei echipe

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  18 Decembrie 2019, 15:47

Situatia e destul de complicata,intrucat toata lumea are dreptate!Si ma refer la cele doua personaje,Piturca si Rotaru.Primul vrea jucatori valorosi.care costa multi bani. Rotaru.zice ,ca jucatori s-au adus si pe bani cam multi,si are dreptate.Numai ca in realitate Craiova nu arata nici pe departe ce ar trebui sa arate cu lotul actual. In concluzie cred ca.Cartu are dreptate cand zice ca Piturca ar trebui sa plece.

robotucigas
robotucigas  •  17 Decembrie 2019, 19:37

Ca alipit Piturca, asa și! Omul are o vârstă nu poate sta cu tineretul, și poate omul are altceva mai bun de făcut și acasă. El să-și facă treaba și este ok. Oricum la uni jucători se vede schimbarea cu el. Acuma ajutați-l naiba, și nu-l mai cicaliti la creier. Iar eu cred ca dacă nu a făcut clauză mare este un prost. Nu merită să fie bătaia de joc a acestor idioți. Performanță = euro mulți

robotucigas
robotucigas  •  17 Decembrie 2019, 19:34

Divergențe sunt pentru că-i obliga pe patroni sa bage mana în buzunar. Dacă au fost asa prosti să-și dea fotbaliști buni pe preț de nimic, acuma sa bage mana adânc. Dacă vor performanță trebuie sa plătească. Nu de mult îl comparam pe rotaru cu Becali, dar frate îl jignesc pe Becali, asta este fix mititelu. De mana ăstuia va muri și asta, și ce o sa se mai întâmple, o sa vie a lui mititelu. Eu nu ii vad viața lunga la Craiova. Cartu zici ca este ***, patronul asta se încrede asa tare, dar echipa este vai de mama ei. Joaca jucători ăștia peste puterea lor pentru suporteri. De asta zic. Nu Piturca este de vină sau mângâia și Papură, și conducerea de când a venit cartu s-a stricat treaba acolo. Cred ca la club nu trebuie foști jucători și oameni care se pricep la ceva

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează