FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA

FCSB - CRAIOVA // EXCLUSIV Victor Pițurcă, decizie categorică în privința lui Mihai Bălașa: credit 100% în „șocul” împotriva fostei echipe

Articol de - Publicat luni, 16 decembrie 2019 12:47

FCSB - CRAIVOA // Victor Pițurcă, antrenorul oltenilor, nu-l mai lasă pe Mihai Bălașa pe banca împotriva fostei sale echipe, FCSB, ci va miza pe 22 decembrie pe omul său de încredere din defensiva oltenilor. 

Mihai Bălașa (24 de ani) a semnat golul victoriei cu care U Craiova și-a luat la revedere de la propriii suporteri în 2019, pe „Ion Oblemenco”.

Fundașul de 24 de ani a înscris cu capul și juveții au învins cu 2-1 pe FC Voluntari. Duminică, oltenii și Bălașa se vor duela la București cu FCSB. Iar Victor Pițurcă nu mai vrea să-l scoată pe Bălașa din primul „11”, mizând în continuare pe pofta lui de revanșă față de formația roș-albastră. 

Nu l-a scos nici când a greșit 

În tur, la chiar primul meci al managerului pe banca tehnică a alb-albaștrilor, cu FCSB (0-1), Mihai a fost ținut pe banca de rezerve. Pițurcă a crezut că e mai bine așa, să nu-l expună pe apărător, în Bănie, pe un stadion arhiplin, împotriva echipei de la care tocmai sosise cu un lună înainte.

Între timp, situația s-a schimbat, iar Bălașa a devenit piesă de bază în formația Craiovei. Stoperul nu a mai ieșit din primul „11” nici dacă a greșit la Astra (0-1). Drept dovadă, antrenorul l-a titularizat în continuare, iar jucătorul l-a răsplătit sâmbătă seară cu golul victoriei. Acum, cu FCSB, vrea să mizeze tot pe Bălașa contra foștilor săi coechipieri. 

Pus pe glume 

Piți a recunoscut că l-a bucurat evoluția și golul reușit de apărătorul său: „El a greșit cu Astra, apoi a dat golul victoriei cu Voluntari. E bine. Uite că nu m-am gândit, el a greșit și la FCSB pe terenul de la Giurgiu, poate era mai bine să nu-l fi folosit. Glumesc. 

Mi-a plăcut mult că am câștigat, asta contează, doar cele 3 puncte, nimic altceva. Eu le-am zis băieților să joace până la final, că sigur vom da gol”. 

  • Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova

2 goluriîn 14 etape a strâns Bălașa pentru U Craiova

78 de meciuria adunat Mihai Bălașa în tricoul FCSB-ului și-a marcat un gol acolo

Atent la cartonaș 

Mihai Bălașa a dorit foarte mult să joace în partida fostei sale echipe, FCSB, după ce Gigi Becali l-a dat afară, practic, din lot. 

Tocmai de aceea târgovișteanul a fost atent în duelul cu Voluntari, fiindcă dacă mai lua un cartonaș galben, atunci ar fi ratat confruntarea cu roș-albaștri, având deja 6 avertismente în palmares.

Match Preview FCSB - Craiova: 

Vezi și: 

‏Victor Pițurcă a prins curaj după victoria cu Voluntari: „Mergem la București să câștigăm cu FCSB!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
394966434424757
Mihai Dinu  •  16 Decembrie 2019, 20:42

Cand se iese cu asemenea declaratii (la alibi?) totdeauna se intampla invers, ve ti avea pozitia ghiocel!

sasesase
sasesase  •  16 Decembrie 2019, 15:56
Postat de Oana Stanciu pe 16 Decembrie 2019, 15:09

La prestația lăudabilă a lui Bălașa, „echilibrul” din apărarea Craiovei este compensat cu bulevardul Bancu! Pe când va înțelege cineva că locul lui Bancu nu este n apărare?

Martic dreapta, Bălașa cu Thiago centru, Vatajelu stânga. Mateiu și Cicaldau in mijloc Bancu și Bairam pe flancuri Mihăilă Român și Ivan in fata. Problema daca va apăra Mirko

jabs
jabs  •  16 Decembrie 2019, 15:13

Perfect.Iar pleaca juvetii cu prazul infipt...Asta o comite si iau cel putin 3 .Sa nu se strice obiceiul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează