FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - VOLUNTARI 2-1

CRAIOVA - VOLUNTARI 2-1 // Victor Pițurcă a prins curaj după victoria cu Voluntari: „Mergem la București să câștigăm cu FCSB!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 22:08

CRAIOVA - VOLUNTARI 2-1 // Victor Pițurcă, antrenorul Craiovei, a vorbit despre victoria la limită obținută de echipa sa contra celor de la FC Voluntari, scor 2-1 (Cicâldău '74, Bălașa '89 / Papazoglou '54).  

„Mi-a plăcut că am câștigat cele 3 puncte, atât! Nici nu-mi mai trebuie altceva. Am avut nenumărate discuții cu băieții, inclusiv la pauză, le-am spus că trebuie să continuăm să atacăm pentru a marca. Mi-am atenționat jucătorii, au văzut și ei cât de bine a jucat Voluntari în precedentele partide (n.a. cu Viitorul, Astra, Poli Iași). 

M-am bucurat mult pentru Bălașa. A greșit în meciul trecut, iar acum a reușit golul victoriei. Cicâldău a relansat jocul prin acea execuție senzațională. 

Suporterii ne taxează pentru că așteaptă un joc spectaculos. 

În acest moment, Craiova poate câștiga cu orice echipă din campionat. Mergem la București să câștigăm cu FCSB! Sper să avem și noi noroc, așa cum FCSB a avut cu noi în meciul tur (n.a. câștigat de FCSB cu 1-0, după o gafă a lui Pigliacelli)”, a spus Pițurcă, la Look Sport. 

  • Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova

Citește AICI cronica partidei Craiova - Voluntari 2-1!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
dansy
dansy  •  15 Decembrie 2019, 19:10
Postat de qwerty007 pe 14 Decembrie 2019, 22:43

Becali e un antrenor/selectioner mai bun decat Piturca.

Iate de mana cu *** de Bechhhhaaalllii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  15 Decembrie 2019, 19:08
Postat de qwerty007 pe 14 Decembrie 2019, 23:04

Piturca e un antrenor fricos care merge la fiecare meci la mica ciupeala ! O sa luati titlul cu el cand o sa inghete Iadul !!

Uite cine vorbeste de ciupeli.Hotii de la CFR!

dansy
dansy  •  15 Decembrie 2019, 19:02
Postat de jack_the_stripper pe 15 Decembrie 2019, 11:46

Echipa înființată în 2013 și derutant numită CS Universitatea Craiova a jucat până acum 18 partide cu Steaua (provizoriu numită FCSB). Palmaresul e edificator: FCSB (deocamdată să-i zicem așa...) are 15 victorii, CS U Craiova are o (UNA!) victorie și a reușit și să smulgă 2 (DOUĂ!) remize. Așadar, acest „mergem la București să câștigăm cu FCSB” sună la fel de convingător ca acel „tragem la titlu”...

Da de cate ori a fost furata de FCSB nu tii minte???Hai sa iti amintesc eu cateva. FCSB primeste un penalti la un asa presupus faul a lui Aacka la un metru in afara careullui.-meci la Bucuresti. Universitatea nu primeste un penalti clar(fault la Ivan) in tur la Craiova. Pintili face un fault de rosu si desi avea galben arbitrul de casa(stii tu piticul ala-baiatul lui tata)nu da numic(scorul era 2-2 ,apoi da un penalti la o simulare a lui Tanese zis si sumulatorul) si asa castiga FCSB cu 3-2 -meci la Bucuresti. Mai vrei exemple de cum fura FCSB???iti mai dau douazeci.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează