FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // VIDEO Victor Pițurcă amenință cu demisia: „Plec dacă nu mai am șanse la titlu!”

Articol de - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 18:38

Victor Pițurcă, 63 de ani, așteaptă încheierea anului și vrea să vadă „strategia clubului în continuare. Sper să rămân pe aceeași lungime de undă cu Rotaru”, însă spune că va părăsi echipa „dacă nu mai am șanse la titlu”.

Victor Pițurcă își condiționează rămânerea pe banca tehnică a oltenilor de câștigarea titlului.

Azi, în conferința de presă dinaintea meciului cu FC Voluntari, antrenorul Craiovei a spus-o răspicat: „Am afirmat, după eșecul cu Astra, că la finalul anului vom vedea ce strategie vom aplica, dacă va mai fi cazul. Ăsta-i adevărul. Vreau campionatul! Nu mai am șanse, plec! E simplu".

În ceea ce privește strategia, Piți a făcut trimitere la finanțatorul Mihai Rotaru: „Sper să nu fie dezamăgit de ultimele rezultate. Ca și mine, și el vrea titlul, chiar dacă n-o spune. Îmi doresc să rămânem pe aceeași lungime de undă. Nu negociem deocamdată pentru alți jucători, dar sigur că vreau să mai aducem câțiva în această iarnă. Jucători valoroși!". 

"Eu nu sunt în depresie. Jucătorii, după golul primit cu Astra, au intrat într-o așa-zisă depresie. Nu intru așa ușor în depresie, sunt puternic. Am luat și eu o Cupă a Campionilor, am experiență" 
Victor Pițurcă, antrenor Craiova  

Vezi și:

Victor Pițurcă, „săgeți” către Mutu și Marica: „M-aș apăra cum o făceam la națională, dacă n-aș avea jucători de calitate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (29)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  14 Decembrie 2019, 10:05

Pleacă te rugam!! La cum îți bați joc de echipa nu ai nicio șansă la primele 3 locuri :))))

invinctus
invinctus  •  14 Decembrie 2019, 09:21
Postat de Danut Ionescu pe 13 Decembrie 2019, 22:30

Mai bine ai jigni pe măta ce te-a *** si nu te- a mincat cind spui (toti oltenii)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  14 Decembrie 2019, 06:28

Am privit o parte din conferinta de presa si m-a socat aroganta si lipsa de respect fata de ziaristi. Domnule Piturca, este o regula de bun simt elementar ca atunci cand vi se vorbeste cu dumneavoastra sa raspundeti la fel. Indiferent de varsta pentru ca nu va aflati acolo la o sueta sau la un gratar cu baietii. Apoi, am constat ca domnia sa nu are nicio minima vina pentru jocul prost si dezlanat al Craiovei, ca si cum o enititate abstracta i-ar fi antrenor Universitatii. Jucatorii sunt de vina, jucatorii, jucatorii, in timp ce domnia sa, antrenorul, merita sa i se puna covorul rosu. O atitudine care mie mi se pare hilara. Totusi, domnia sa, inainte de a ne aduce aminte ca a castigat Cupa Campionilor Europeni, poate nu ar strica sa se uite la ce face Dan Petrescu si sa mearga la cateva cursuri la Cluj.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează