FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - VIITORUL

CRAIOVA - VIITORUL // Carlos Fortes, în lotul lui Victor Pițurcă » Sorin Cârțu: „Antrenorul decide”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2019 20:27

Carlos Fortes (24 de ani), a revenit în lotul Craiovei la meciul cu Viitorul, din etapa a 11-a a Ligii 1, după ce a picat transferul său în Israel (DETALII AICI), iar Sorin Cârțu (63 de ani), președintele oltenilor, pune această decizie pe seama managerului Victor Pițurcă (63 de ani).

Acesta s-a aflat pe banca de rezerve și la meciul din șaisprezecimile Cupei României, câștigat de către Craiova cu 1-0 în fața celor de la CSM Reșița, iar Victor Pițurcă a ales să îl „reinstaleze” pe portughez și în campionat. 

„Nu vorbim acum despre transferuri. Mai sunt atâtea etape până când se termină prima parte a acestui campionat și e prematur să te angajezi acum în anumite polemici. 
 

Dacă Fortes n-a vrut să plece în Israel, nu-i nicio problemă, îl folosim noi. Antrenorul decide când e în lot și când îl introduce pe teren”, a spus Sorin Cârțu, la TV Telekom Sport. 

VEZI ȘI:

PROGRAM LIGA 1. LPF a anunțat programul etapei a 13-a din Liga 1 » Când se joacă CFR Cluj - Craiova și Chindia - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
antalmihai
antalmihai  •  30 Septembrie 2019, 22:49

Fortes merita mai multe sanse de a juca, e un jucator FOARTE bun. Daca aceasta a fost decizia lui Piti- ii spun doar atit-RESPECT SI AI INCREDERE IN EL! Toti prindem o zi mai proasta cum sa intimplat cu el in acea zi nefericita... Respect!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează