FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Craiova vinde tot: după Screciu și Băluță, oltenii îl dau și pe Gustavo!

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2018 13:24

Craiova e foarte aproape să se mai despartă de un jucător exponențial în această vară. După Screciu și Băluță, pare să fi venit rândul brazilianului Gustavo (25 de ani) să fie cedat de câștigătoarea Cupei României.

Mijlocașul ofensiv ar urma să semneze cu formația chineză Liaonin Whowin, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a din China în sezonul recent încheiat. Acesta ar fi părăsit deja cantonamentul echipei lui Mangia din Austria și ar fi plecat miercuri seara către China, anunță TV Digi Sport .

Oltenii ar urma să încaseze 800.000 de euro de pe urma transferului lui Gustavo, după ce au mai dat alte două tunuri în această vară, obținând 5 milioane de euro de pe urma plecărilor lui Screciu și Băluță. 

Rămași astfel fără doi jucători decisivi în ofensivă, oltenii s-ar fi înțeles cu Alexandru Cicâldău, mijlocașul ofensiv al celor de la Viitorul. Cele două părți nu au venit însă cu un anunț oficial. 

În această vară, U Craiova i-a mai vândut pe Vladimir Screciu, la Genk, și pe Alexandru Băluță, la Sparta Praga. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  05 Iulie 2018, 20:24

Se adevereste stirea ca,anul acesta Rotaru v-a vinde tot ce se poate vinde,si va ramane un lot subtire pentru supravietuire in liga intai-a.Urmeaza posibila vanzare totala.

merace
merace  •  05 Iulie 2018, 20:14

Asa e in meseria asta a oieritului. Oile cele mai grase se vand pe pret bun la final de sezon, apoi se cumpara oi tinere si se ingrasa spre vanzare! :D

observator_federal
observator_federal  •  05 Iulie 2018, 18:10

Sorin Cârțu, mare prieten al Craiovei (vorba aia, "apără-mă Doamne de prieteni, că de dușmani mă apăr singur"), se arată indignat că U Craiova nu-i dă drumul și lui Bancu, către PSV Eindhoven. Cârțu aspiră la "gloria" lui Ciri Mayer, tipul ăla care crede că popularitatea imnului (oricare dintre ele) Craiovei i se datorează...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează