FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Mutarea ținută secret în lumea impresarilor: „Eu și Anamaria Prodan am vrut să ne cuplăm. O spun în premieră”

Impresarul Cristea Opria a povestit, în direct la GSP Live, cum a încercat să creeze o firmă de impresariat împreună cu Anamaria Prodan, pentru a concura cu familia Becali. +49   FOTO
Impresarul Cristea Opria a povestit, în direct la GSP Live, cum a încercat să creeze o firmă de impresariat împreună cu Anamaria Prodan, pentru a concura cu familia Becali.

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 13:40 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 18:06

Impresarul Cristea Opria a povestit, astăzi, în direct la GSP Live, cum a încercat să creeze o firmă de impresariat împreună cu Anamaria Prodan, pentru a concura cu familia Becali. 

Polul de putere creat de Giovanni și Victor Becali a dus la multe alianțe în lumea agenților români. O astfel de legătură a fost la un pas să se concretizeze în urmă cu mai bine de 10 ani, când Anamaria Prodan, Cristea Opria și regretatul Dumitru Tudor au dorit înființarea unei agenții. Dezvăluirea a fost făcut de Opria, la GSP Live. 

Anamaria Prodan dezvăluie mesajele trimise de Reghecampf: „Mă îngrozesc. Legea își va spune cuvântul”
DIVORȚ
Anamaria Prodan dezvăluie mesajele trimise de Reghecampf: „Mă îngrozesc. Legea își va spune cuvântul”

VIDEO Cristea Opria: „Eu și Anamaria Prodan am vrut să facem o firmă mare de impresariat”

„Eu am fost înaintea Anamariei în impresariat. Am vrut să ne cuplăm, o spun în premieră. Am mers în Italia, la Mutu, când juca la Florența, să facem o firmă de impresariat, ca să îl detronăm pe Giovanni Becali. A fost și Dumitru Tudor, Dumnezeu să-l ierte!, cu noi. Bineînțeles că nu s-a realizat. 

+45 FOTO

Eu nu am fost de acord. Aveam o grămadă de jucători, ei ce aveau? Eu aveam 32 de jucători, ei nu aveau ce nume să îmi dea. Anamaria a fost cu mine, a venit cu Mitică. Am zis să facem o firmă mai mare, să lucrăm toți împreună. 

Am fost cu Mutu la masă, am mai stat de vorbă. Ana era mai prietenă cu el. Am stat o seară la discuție, că facem, că dregem, când am revenit în România nu am mai făcut nimic. Adi era semnat cu Moggi”, a spus Cristea Opria, la GSP Live. 

Anamaria a avut și șansă. A avut soțul antrenor. Și eu, dacă aveam pe cineva antrenor... Ana e o fată isteață, deșteaptă, îi fuge mintea la tot felul de manevre, e numărul 1. S-a descurcat. Avem o relație foarte bună, vorbim.
- Cristea Opria, la GSP live

Mutarea ținută secret în lumea impresarilor: „Eu și Anamaria Prodan am vrut să ne cuplăm. O spun în premieră”
Impresarul Cristea Opria, un fan împătimit al poker-ului

Vezi și alte dezvăluiri făcute la GSP Live: 

VIDEO Avionul spre Oslo, „deturnat” de un impresar important din România: „Eram pilit. Cum s-a sculat, pac, i-am dat un «neveu»! Jos!”

VIDEO Povestea dramatică din spatele retragerii din fotbal a lui Dan Potocianu: „Am ieșit pe un câmp, am urlat și am zis că trebuie să lupt cu boala”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
andy
andy  •  15 Februarie 2022, 18:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  13 Februarie 2022, 17:03

Hopa-Popa-Penelopa... Cat ai luat cand ai declarat cat e de buna. Cred ca visul unei nopti de iarna va deregleaza pe cei cu munci neostoite in directia planului B. Ca, nu-i asa, voi astia aveti mereu un plan B. Care de care mai pe scurtatura, mai pe aratura, mai pe eludari, mai pe minciunele. mai pe merdenele, mai pe sprituri lungi si dese, marea si oceane pe alese, s.a.m.d.

ortega
ortega  •  13 Februarie 2022, 14:57

Da cine e *** ăsta ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează